Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht
0

LED Inbouwspots met lage inbouwdiepte

Filters

Lage inbouwspots

Wil jij graag spotjes inbouwen, maar laat jouw plafond dit niet toe omdat er te weinig ruimte is? Dan zijn de lage inbouwspots van 123ledspots een uitkomst. Bij ons vind je verschillende lage inbouwspots die geschikt zijn voor zelfs de laagste plafond. 

Waarom kiezen voor lage inbouwspots

Veel mensen kiezen voor led inbouwspots omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende designs en ze netjes weggewerkt kunnen worden. Hierdoor sluiten ze vaak perfect aan bij  jouw interieur. Toch kun je niet zomaar een set inbouwspots kopen en verwachten dat deze ingebouwd kunnen worden in jouw plafond. Niet ieder plafond heeft namelijk evenveel ruimte om de spots in te bouwen. Om te voorkomen dat jij de verkeerde spots koopt is het verstandig om eerst de inbouwdiepte op te meten. Mocht jij een plafond hebben met slechts een paar centimeter inbouwdiepte, is het nodig om op zoek te gaan naar lage inbouwspots. Bij spots met een lage inbouwdiepte heb je al genoeg aan een enkele centimeter.

Verschillende inbouwspots met lage inbouwdiepte

Bij 123ledspots maken wij onderscheid tussen een aantal soorten inbouwspots met lage inbouwdiepte. Zo zijn er al lage spotjes te verkrijgen met een inbouwdiepte vanaf 12mm! Om jouw zoektocht naar de ideale lage inbouwspot wat makkelijker te maken hebben wij onze lage inbouwspots ingedeeld in verschillende categorieën: 

Uiteraard heeft iedere spot een andere inbouwdiepte. Kijk daarom goed bij het betreffende product naar de specifieke lage inbouwdiepte van de inbouwspots om teleurstelling te voorkomen.

Lage inbouwspots kopen bij 123ledspots

Indien jij op zoek bent naar lage inbouwspots zit je bij 123ledspots helemaal op de juiste plek. Lage inbouwspots kopen doe je namelijk het voordeligst bij 123ledspots. Bovendien verzenden wij alle orders die op werkdagen voor 22u zijn besteld nog dezelfde dag. Dit betekent, uitzonderingen daargelaten, dat je de lage spotjes de volgende dag al in huis hebt. Heb jij toch nog vragen over onze inbouwspots met lage inbouwdiepte? Of wil je graag nog even een productspecialist spreken voordat je lage inbouwspots gaat kopen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht