Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht
0

Top kwaliteit LED veranda verlichting.

Filters

Veranda verlichting bij de specialist in LED spots

Op zoek naar veranda verlichting van de hoogste kwaliteit? Dan zit je goed bij 123ledspots. Bij 123ledspots vind je veranda verlichting in diverse soorten en maten. Zo vind je in onze categorie veranda verlichting, zowel kantelbare en niet-kantelbare inbouwspots sets. Ook ben je aan het juiste adres voor IP20 en IP44 veranda verlichting.  

Welke veranda verlichting heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste veranda verlichting voor jouw situatie hangt niet alleen af van smaak. Zoals beschreven bieden wij veranda verlichting met zowel een IP-waarde van 20 als 44. Afhankelijk van de plaatsing van de veranda verlichting is dit van groot belang. De IP-waarde bepaalt namelijk hoe goed de veranda spot tegen vocht en stof kan. Ben je van plan om de veranda verlichting in een vochtige ruimte te hangen? Dan kies je voor een IP44 spot. Speelt vocht in de ruimte waar je de spots gaat plaatsen geen rol? Dan kies je voor een IP20 spot. 

Hoeveel spots heb ik nodig?

Afhankelijk van de grote van de veranda en het gewenste licht kun je kiezen voor een aantal spots. Uiteraard is dit voor een groot deel afhankelijk van smaak en welke spot u wenst, wanneer wij hierover moeten adviseren, rekenen wij meestal 1 a 2 spots per dakligger. Dit zorgt ervoor dat de veranda verlichting het best tot zijn recht komt. 

Kantelbare en niet-kantelbare veranda verlichting

In onze categorie veranda verlichting vind je zowel kantelbare als niet-kantelbare veranda spots. Afhankelijk van de manier waarop je de veranda wilt belichten kies je voor één van deze varianten. Wanneer je bepaalde plaatsen in de veranda wilt belichten is een kantelbare variant prettiger. Op die manier kun je de led spot richten op een bepaalt accent in de veranda.

Plug & play veranda verlichting

De veranda verlichting in deze categorie is volledig plug & play aan te sluiten zonder de hulp van een monteur. De spots worden geleverd met een eigen transformator, waardoor het aansluiten echt een fluitje van een cent is. Kijk bij het aansluiten wel goed naar de de grote van de zaagmaat. Deze staat bij elk product netjes aangegeven.

Veranda verlichting online kopen?

Heb je een prachtig inbouwspot setje gevonden? Wij bieden uitstekende service op jouw aankoop in onze webshop. Bestel je jouw veranda verlichting voor 22.00? Dan wordt de bestelling de volgende dag al bezorgd. Boven de €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Uiteraard rekenen wij geen kosten voor retouren. Heb je een prachtig setje veranda verlichting gevonden, maar zit je nog met een aantal vragen over LED Verlichting? Dan zitten onze productspecialisten voor je klaar. Je kunt hen het beste bereiken via 079-7112148 of door te mailen naar [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht