Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Mini LED spotjes

Filters

Ben je op zoek naar kleine spotjes om te kopen? Dan hoef je zeker niet verder meer te zoeken! Voor de exemplaren die deel uitmaken van ons aanbod geldt dat ze niet alleen dimbaar zijn, bovendien genieten ze ook een ontzettend grote populariteit. Door het in huis halen van deze mini LED is het mogelijk om niet alleen een krachtige, maar bovendien ook een sfeervolle verlichting in huis te halen. Bovendien is het zo dat je ook je steentje bijdraagt op vlak van duurzaamheid. Klinkt dit voor jou ook allemaal interessant in de oren? Wacht dan niet langer en kies er meteen voor om één of meerdere van de geweldige mini spotjes te bestellen die je in ons aanbod terug kan vinden!

Waar kan je deze spotjes precies gebruiken?

Voor LED licht geldt dat ze een belangrijke meerwaarde kan betekenen in elke ruimte waarin ze wordt geïntegreerd. Dit betekent dat je kan overwegen om onze kleine spotjes in elke kamer van je woning te implementeren. Het gaat hierbij dan niet alleen om de woonkamer en bijvoorbeeld de slaapkamer, maar ook om de keuken en de badkamer. Je zou er bovendien ook uitstekend voor kunnen kiezen om deze inbouw LED spotjes te integreren in bijvoorbeeld je bedrijfsruimte. Ben je op zoek naar interessante sfeerverlichting om gebruik van te maken? Ook in dat geval is het met zekerheid een goed idee om de aankoop van een mini LED te overwegen.

Let wel op, ben je van plan om mini spotjes te monteren in de badkamer? Dan dien je er altijd rekening mee te houden dat deze spots over een IP waarde dienen te beschikken van minimaal 44. Voor al onze mini spots geldt dat ze beschikken over een IP44 code wat meteen duidelijk maakt dat ze geschikt zijn om geïntegreerd te worden in de badkamer. Je moet er op dit vlak wel rekening mee houden dat de plafondhoogte minimaal 2,25 meter dient te bedragen.

Ontdek ook onze handige mini LED sets

Ben je niet op zoek naar zomaar één spotje, maar wil je graag meerdere exemplaren in één keer bestellen? Dat is mogelijk. In ons aanbod kan je immers ook een zogenaamde LED inbouwspots set terugvinden. Het betreft hier zoals de naam aangeeft een set bestaande uit niet zomaar één, maar wel meerdere spotjes. Op deze manier kan je meteen meerdere exemplaren van het gewenste spotje in huis halen. Bovendien kan je op deze manier ook vaak rekenen op een extra financieel voordeel. Indien je behoefte hebt aan meerdere spots is het kopen van een set dus altijd interessant.

Waar rekening mee houden bij het kopen?

Er zijn verschillende zaken waar je bij het kopen van bijvoorbeeld LED inbouwspotjes rekening mee moet houden. Zo zal je graag willen controleren of ze dimbaar zijn of niet, maar daarnaast zal je ook rekening willen houden met bijvoorbeeld de vereiste, maximale inbouwdiepte spots. Wat deze inbouwdiepte betreft kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende opties, zijnde:

Niet alleen de inbouwdiepte is een belangrijk aandachtspunt. Wat bovendien ook te denken van de zogenaamde zaagmaat waar je rekening mee dient te houden? Wat deze zaagmaat betreft moet er aandacht worden besteed aan de opties die je hieronder aantreft:

Vergelijk dus zeker altijd grondig de verschillende mogelijkheden die er in ons aanbod zijn terug te vinden vooraleer over te gaan tot het aanschaffen van één of meerdere LED spots.

Bestel ook jouw spotjes vandaag nog hier bij 123ledspots!

Ben je op zoek naar een mini LED? Dan kan je deze met absolute zekerheid tegen de interessantste voorwaarden bestellen hier bij 123ledspots. Dit geldt bovendien ook nog eens voor elke uitvoering waar je behoefte aan hebt. Wil je bijvoorbeeld graag specifiek andere inbouwspotjes bestellen? Dan behoort ook dat perfect bij ons tot de mogelijkheden. In ieder geval, voor het bestellen van de beste LED spotjes tegen de interessantste voorwaarden ben je hier bij ons met absolute zekerheid altijd aan het juiste adres!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht