Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

GU10 smart LED

Filters

De GU10 lamp is één van de populairste soorten lampen die op de markt is terug te vinden en dus geldt dat inmiddels ook niet geheel onverwachts voor de GU10 smart LED. Voor deze lamp geldt dat ze niet alleen veelvuldig wordt geïmplementeerd in particuliere woningen, maar ook in bedrijfsgebouwen. Zou jij ook graag één van de verschillende smart GU10 lampen willen kopen die er op de markt zijn terug te vinden? Verdiep je dan snel even in ons aanbod hier bij 123ledspots!

Waarom gebruikmaken van een GU10 smart LED?

De keuze voor een GU10 smart LED is voor veel mensen die op zoek zijn naar draadloze spots een voor de hand liggende keuze. Dit is dan ook niet voor niets één van de vaakst voorkomende spots op de markt. Voor de cijfer- & lettercombinatie GU10 geldt dat het iets zegt over de fitting van de lamp. Er wordt hier in de praktijk ook wel naar verwezen als zijnde Bi-Pin. Ze bestaat eigenlijk uit twee korte staafjes waar een bolletje aan terug te vinden is. In ieder geval, wanneer je de plaatsing van slimme verlichting overweegt in je woning kan een GU10 smart LED zeker het overwegen waard zijn.

Hoeveel smart GU10 lampen heb je precies nodig?

Bij het kopen van smart GU10 lampen is het altijd interessant om even voor jezelf te bepalen hoeveel van deze lampen je nu precies nodig hebt. Voor dergelijke lampen geldt immers dat ze bij ons in verschillende hoeveelheden kunnen worden aangeschaft. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om over te gaan tot het bestellen van een enkele lamp, maar kan je ook kiezen voor het bestellen van een verpakking met twee of zelfs nog meer lampen. Op deze manier kan je in één klap niet alleen verschillende Zigbee lampen bestellen, bovendien kan je zo ook nog eens rekenen op een nog interessantere prijs. Het kopen van grotere verpakkingen is dus zeker het overwegen waard.

Ontdek ook de andere artikelen uit ons assortiment!

Het spreekt voor zich dat smart verlichting in heel veel verschillende vormen op de markt en dus tevens in ons assortiment is terug te vinden. Buiten de standaard GU10 smart LED kan het dan ook de moeite waard zijn om ook even een blik te werpen op de vele andere artikelen die in ons aanbod zijn terug te vinden. Wil je graag niet zomaar alleen een GU10 smart LED kopen, maar zou je graag ook nog tal van andere accessoires willen in huis halen voor het realiseren van jouw slimme verlichting? Dan zou je er uiteraard ook voor kunnen kiezen om een Philips HUE starterspakket te kopen.

Heb je altijd een Bridge nodig voor het bedienen van je verlichting?

In bepaalde gevallen is het behoeftezakelijk om bij het gebruik van Philips HUE lampen gebruik te maken van een Philips HUE Bridge. Dat is echter niet altijd zo. Voor de GU10 smart LED van Philips geldt bijvoorbeeld dat ze ook rechtstreeks kan worden bediend met de app. Op deze manier kan je jouw Philips HUE inbouwspot dus gewoon bedienen met behulp van de app op je smartphone of tablet zonder dat er daarvoor de tussenkomst van één of meerdere andere systemen is vereist.

Bestel jouw GU10 smart LED vandaag nog hier bij 123ledspots!

Ben jij ook op zoek naar slimme spots GU10? Dan kan je deze zonder probleem hier bij ons bestellen. Niet alleen kan je hier bij 123ledspots altijd rekenen op de interessantste aankoopprijzen, bovendien ben je ook steeds verzekerd van tal van andere interessante verzendingsvoorwaarden. Plaats je de bestelling voor bijvoorbeeld jouw nieuwe smart inbouwspot voor 22:00? Dan kan deze de volgende dag bij jou thuis afgeleverd worden. Ook wanneer je snel behoefte hebt aan (nieuwe) LED lichten kunnen wij daar dus perfect voor zorgen. Plaats je een bestelling bij ons van meer dan 50 euro? Dan brengen wij ook nog eens geen verzendkosten in rekening. Op deze manier vermijd je zonder probleem overbodige kosten bij het kopen van een GU10 smart LED!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht