Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Philips Dimtone GU10

Filters

Wanneer je van plan bent om Philips LED spots te kopen is de kans zeer groot dat je kennis zal maken met de zogenaamde Philips Dimtone techniek. Het betreft hier een techniek die het mogelijk maakt om de lichtkleur aan te passen door de lamp te dimmen. Hoe meer je dimt, des te warmer de kleurtemperatuur zal worden. Voor deze speciale LED verlichting uit het aanbod van Philips geldt dat ze het mogelijk maakt om te dimmen tussen een kleurtemperatuur van 2200K tot 2700K. Wil je hier graag meer over te weten komen of zou je graag meteen een Philips Dimtone spot willen bestellen? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij 123ledspot absoluut verder helpen!

Hoe werkt een Philips Dimtone spot precies?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar hoe zo'n Philips Dimtone lamp dan precies werkt. Wel, wanneer deze niet wordt gedimd zal deze beschikken over een kleurtemperatuur van 2700K. Dit betekent dat er sprake is van een normaal warmwit licht. Dit is het gevolg van het feit dat er een LED chip mee brandt welke zorgt voor een normale warm-witte lichttemperatuur. Naarmate de lamp meer wordt gedimd is het zo dat deze LED chip geleidelijk aan uit wordt geschakeld. Dit heeft als gevolg dat er een kleurtemperatuur ontstaat van 2200K welke bekend staat als extra warm licht. Doordat de kleurtemperatuur verandert naarmate er meer of minder wordt gedimd is het mogelijk om altijd zonder probleem de juiste setting en dus ook sfeer te creëren.

Is de Dimtone techniek hetzelfde als standaard dimmen?

Een vaak gestelde vraag heeft te maken met het feit of de Philips Dimtone techniek op dezelfde manier werkt als de traditionele manier van dimmen. Dat is niet het geval. Indien je op de normale manier verlichting gaat dimmen is het namelijk zo dat daarmee alleen de hoeveelheid licht wordt aangepast. Dat geldt dus met andere woorden niet voor de kleurtemperatuur waarvan sprake is. Indien je kiest voor het gebruik van Dimtone verandert zowel de hoeveelheid licht die wordt geproduceerd als de lichtkleur. Dit zorgt ervoor dat je bij het gebruik van deze techniek kan rekenen op een compleet ander eindresultaat. Beide opties zijn dan ook eigenlijk haast niet te vergelijken.

Alle voordelen van deze verlichting op een rijtje

Indien je kiest voor het kopen van nieuwe LED verlichting voor in je woning is het niet meer dan logisch dat je graag zal willen dat deze er onder alle omstandigheden in slaagt om de meest optimale verlichting te creëren. Dit dus met andere woorden niet alleen wanneer je behoefte hebt aan werkverlichting, maar ook wanneer je wat extra sfeer wenst te creëren. Door gebruik te maken van een LED spot beschikkende over de Philips Dimtone techniek is dit zonder probleem mogelijk. We hebben alle voordelen van dit type verlichting voor jou alvast nog even op een rijtje gezet:

  • Gaat tot wel 10 keer langer mee in vergelijking met traditionele gloei- en halogeenlampen;
  • Philips Dimtone LED Spots hebben een verwachte levensduur van 25.000 uur;
  • Ze zijn milieuvriendelijk, want zowel lood- als kwikvrij;
  • Verkrijgbaar als LED spot GU10 net zoals als spot met MR16 fitting;
  • Je creëert altijd de meest optimale verlichting.

Ben jij ook wel te vinden voor de voordelen die we hierboven hebben aangehaald? Dan mag het duidelijk zijn dat de keuze voor een Philips LED spot voorzien van Dimtone techniek voor jou met absolute zekerheid de best mogelijke keuze vormt!

Bestel ook jouw Philips Dimtone spots vandaag nog!

De kans is zeer groot dat de voordelen van de Dimtone techniek van Philips ook jou hebben weten te overtuigen. Is dat het geval? Dan hoef je niet langer meer te wachten! Plaats je jouw bestelling hier bij 123ledspots voor 22:00? Dan heb je de LED verlichting doorgaans de volgende dag in huis! Bovendien kan je vanaf een bestelwaarde van meer dan 50 euro ook nog eens rekenen op gratis verzending! Aarzel dus niet langer en bestel ook jouw Philips Dimtone dimbare LED spots meteen!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht