Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Spiegelverlichting badkamer

Filters

Wanneer je altijd in de meest optimale omstandigheden gebruik wil kunnen maken van je badkamer is het kopen van spiegelverlichting badkamer met zekerheid een interessante keuze. In het verleden was het zo dat veel mensen geconfronteerd werden met het probleem dat ze tijdens het scheren of het aanbrengen van make-up over onvoldoende licht beschikten. Het spreekt voor zich dat dit zomaar een sterk negatieve impact kan hebben op het eindresultaat. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Door gebruik te maken van spiegelverlichting badkamer kan je hier verandering in brengen. Benieuwd om hier meer over te weten te komen? Blijf dan zeker nog even verder lezen!

Wat is spiegelverlichting badkamer precies?

Voor spiegelverlichting badkamer geldt dat het speciale verlichting betreft welke eenvoudig aan de badkamerspiegel kan worden bevestigd. Doordat de verlichting lokaal aan de spiegel zelf wordt gerealiseerd zal je tot de conclusie komen dat je in de meest optimale omstandigheden alle gewenste taken uit kan voeren. Zowel het scheren als het aanbrengen of verwijderen van make-up was nog nooit eerder zo eenvoudig als met deze speciale verlichting.

Voor de armatuur van de LED spiegelverlichting badkamer geldt dat ze beschikt over een LED van amper 6 watt. In de praktijk kan dit je zomaar een besparing opleveren oplopend tot wel 80 procent in vergelijking met de traditionele halogeen- of TL-verlichting. Bovendien is het zo dat alle exemplaren uit ons assortiment beschikken over een IP-bescherming van IP44. Dit zorgt ervoor dat deze op een veilige manier gebruikt kunnen worden in de badkamer. Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke IP-waarde je nodig hebt? Neem dan zeker even contact op met onze deskundige klantenservice!

Een stuk energiezuiniger dan vroeger

In het verleden was het vaak zo dat mensen het gebruik van extra verlichting in bijvoorbeeld de badkamer liever wilden voorkomen… en dat was toen ook niet meer dan terecht. Spiegelverlichting badkamer werkend op bijvoorbeeld halogeen staat er immers om bekend een behoorlijk verbruik met zich mee te brengen. Dit gezegd hebbende is dit een nadeel dat vandaag de dag eigenlijk niet meer speelt, in tegendeel. Tegenwoordig is het dan ook zo dat je bij het kopen van spiegelverlichting kan rekenen op de aanwezigheid van een LED lamp. Deze zorgt ervoor dat het energieverbruik drastisch kan worden verlaagd. Dit maakt het eigenlijk meer dan ooit interessant om te kiezen voor het kopen van passende verlichting voor de spiegel in je badkamer.

Een meerwaarde voor in elke badkamer

Het spreekt voor zich dat je praktisch altijd op de meest optimale wijze gebruik zal willen kunnen maken van je badkamer. De aanwezigheid van spiegelverlichting badkamer kan daar ongetwijfeld mee voor helpen zorgen. Door gebruik te maken van dit type verlichting krijg je bovendien de beschikking over een extra lichtbron. Deze kan bijzonder welkom zijn, niet in het minst wanneer je in je badkamer bijvoorbeeld niet kan genieten van naar binnen vallend zonlicht.

Ontdek ook onze andere verlichting voor in de badkamer

Het spreekt voor zich dat je niet alleen maar gebruik zal willen maken van spiegelverlichting badkamer in de badkamer van je woning. De kans is dan ook zeer groot dat je in één klap ook graag verschillende andere soorten verlichting zal willen bestellen. Wanneer dat daadwerkelijk het geval is zal je er al vrij snel achter komen dat ook deze andere verlichting in ons aanbod is terug te vinden. Ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar bepaalde spotjes badkamer? Dan kan je ook deze tegen de interessantste voorwaarden bij ons bestellen. Denk hierbij meer concreet aan:

Het in één keer kopen van zowel je spiegelverlichting badkamer als de andere verlichting waar je behoefte aan kan hebben zorgt er in de praktijk voor dat je instant kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen hoef je op deze manier immers slechts één keer een bestelling te plaatsen, bovendien kan je op deze manier mogelijks ook aanspraak maken op gratis verzending. Zo sla je uiteraard twee vliegen in één klap!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht