Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Opbouwspots | Spotjes opbouw

Filters

Opbouwspots vormen een uitstekend alternatief voor LED inbouwspots. Beschik je bijvoorbeeld in je woning niet over een verlaagd plafond? Dan heb je helaas niet de mogelijkheid om inbouwspots te installeren. In dat geval kunnen platte opbouwspots wellicht een interessant alternatief betekenen. Een ander belangrijk voordeel waar je bij deze LED lichten op kan rekenen heeft te maken met het feit dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bovendien zijn ze ook erg eenvoudig te plaatsen zonder dat er gaten moeten worden gemaakt in het plafond. Overweeg jij ook de aanschaf van spotjes opbouw voor in jouw woning? Je bestelt ze tegen de beste voorwaarden hier bij 123ledspots!

Waar kan je gebruikmaken van opbouwspots?

Er zijn in de praktijk een behoorlijk aantal zeer interessante voordelen verbonden aan het gebruik van opbouwspots. In eerste instantie is het in principe mogelijk om ze zo goed als overal in je woning te plaatsen. Bovendien vereist dat plaatsen ook helemaal geen sloopwerk of vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar geschikte verlichting om te implementeren in je keuken of in bijvoorbeeld de badkamer, er is altijd een opbouw LED spot die perfect al jouw verwachtingen zal weten in te lossen.

Ben je op zoek naar een geschikte LED armatuur opbouw om gebruik van te maken in de keuken? Dan kan je daarvoor kijken in de richting van zogenaamde onderbouw spots. Voor dergelijke spots geldt dat ze precies op die plaats kunnen schijnen waar je op dat ogenblik aan het werken bent. Op deze manier werken zorgt er in de praktijk voor dat ook de keukenkastjes volledig intact zullen blijven. Je kiest er immers voor om de spots aan de onderkant te monteren en ze er niet in te schroeven.

Met spotjes opbouw een complete ruimte verlichten

Zou je graag opbouwspots willen kopen om een volledige ruimte mee te verlichten? Ook dat is uiteraard mogelijk. In dat geval raden wij onze klanten aan om te kiezen voor een set bestaande uit meerdere lampen, zoals bijvoorbeeld twee of drie exemplaren. In ons assortiment hier bij 123ledspots zijn onder meer complete LED spot sets voor badkamer te kopen. Tevens kan het interessant zijn om voor in de badkamer LED spiegelverlichting te overwegen. Het spreekt voor zich dat ook voor deze vorm van verlichting geldt dat ze in ons aanbod is terug te vinden.

Let wel, ben je van plan om verlichting te kopen voor in de badkamer? Dan spreekt het voor zich dat er rekening dient te worden gehouden met de vochtige omstandigheden waarvan sprake is of kan zijn in deze ruimte. Kies dus altijd voor IP44 badkamer LED spots!

Opbouwspotjes voor gebruik buiten je woning

Niet alleen binnen in je woning, maar ook buitenshuis kunnen opbouwspots zorgen voor een warme net zoals gezellige sfeer. Bij het kopen van spotjes opbouw voor buiten de woning of in andere vochtige plaatsen zoals bijvoorbeeld een schuur is het zoals aangehaald zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de zogenaamde IP-waarde waarvan sprake is. Deze waarde geeft immers in de praktijk aan hoe goed led lampen opgewassen zijn tegen vocht. Komt de LED verlichting van je keuze in de tuin of in bijvoorbeeld een schuur te staan? Kies dan minimaal voor een IP44 exemplaar. Op een droge plek zoals in het tuinhuis is het mogelijk om te kiezen voor een IP20 spot.

Kan je opbouwspotjes dimmen of niet?

In het assortiment hier bij 123ledspots zijn opbouwspots terug te vinden die gedimd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je volledig zelf kan bepalen welke sfeer je wenst te creëren. Heb je bijvoorbeeld graag warm licht? Dan is het mogelijk om de opbouwspots te dimmen tot er sprake is van een lichttemperatuur van 4000K of lager. Op deze manier wordt er niet alleen een gezellige sfeer gecreëerd, bovendien is dit ook nog eens zeer fijn voor de ogen.

Het is uiteraard ook mogelijk dat je ervoor wil kiezen om met jouw opbouwspots daglicht te simuleren. Wanneer dat het geval is zal je moeten kiezen voor een lichttemperatuur welke is gelegen tussen de 4000 en 5000K. Ben jij iemand die houdt van fris licht of is het belangrijk dat je erin slaagt om ergens grondig je aandacht bij te houden? In dat geval is 5000K en hoger een optimale keuze. Heb je hier verder nog vragen over? Dan kan onze klantenservice jou zeker verder helpen!

Waarom jouw opbouwspots bestellen hier bij 123ledspots?

Wil je graag spotjes opbouw bestellen? Dan is het zeker de moeite waard om je even in ons aanbod te gaan verdiepen. Wij bieden onze klanten immers de interessantste opbouwspots aan tegen de meest interessante voorwaarden. Plaats je bij ons jouw bestelling voor 22:00? Dan wordt deze doorgaans de volgende (werk)dag geleverd. Op deze manier hoef je nooit lang te wachten tot je de bestelde artikelen in huis hebt, in tegendeel. Dit is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat je bij bestellingen van meer dan 50 euro geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Ook dit is zeker een niet onbelangrijk voordeel verbonden aan het kopen van jouw nieuwe opbouwspots hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht