Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Draadloze spotjes

Filters

Veel mensen kiezen er bij het kopen van nieuwe verlichting vandaag de dag voor om gebruik te maken van draadloze spotjes. Het gaat hierbij om spotjes die zoals de naam aangeeft draadloos bestuurd kunnen worden. Dit kan gebeuren door middel van een handige afstandsbediening, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een besturing middels een mobiele app. Voor deze laatste geldt dat ze zowel op een smartphone als op een tablet kan worden geïnstalleerd. Omdat draadloze spotjes verbinding kunnen maken met het WiFi-netwerk is het ook mogelijk om deze te bedienen vanop afstand. Wil jij ook graag meer te weten komen over dergelijke spotjes of zou je ze graag meteen willen bestellen? In beide gevallen kunnen wij jou absoluut verder helpen!

Waarom kiezen voor draadloze spotjes?

Draadloze spotjes zijn een vorm van slimme verlichting waar uiteraard heel wat extra interessante voordelen aan verbonden zijn. Binnen ons assortiment zijn verschillende spotjes terug te vinden die een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw woning. Denk hierbij meer bepaald aan:

Bovenstaande betekent dat je bij ons onder meer over de mogelijkheid beschikt om zaken te kopen zoals Zigbee GU10 smart verlichting net zoals Philips HUE spots GU10. Buiten deze mogelijkheden spreekt het voor zich dat je bij ons ook nog aan het juiste adres bent voor het kopen van tal van verschillende andere zaken. Het gaat hierbij dan meer concreet om:

Ongeacht op welke manier en bovendien ook in welke hoeveelheid jij graag draadloze spotjes wenst te kopen, het behoort hier bij 123ledspots altijd zonder probleem tot de mogelijkheden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij het kopen van LED lichten is het in de praktijk ook altijd de moeite waard om stil te blijven staan bij de uitstraling waarover ze beschikken. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld even zal willen kijken naar de verschillende kleuren waarin de verlichting kan worden aangepakt. Wat dat betreft zal meteen duidelijk worden dat er hier bij 123ledspots een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor witte of zwarte spots, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor RVS exemplaren. Voor welke van deze verschillende mogelijkheden jij op het einde van de rit gaat kiezen is uiteraard geheel aan jou om te bepalen.

Ontdek ook onder meer de talrijke HUE accessoires in ons aanbod!

Kies je voor het kopen van één van de draadloze spotjes die deel uitmaken van het Philips HUE assortiment? Dan zal je kunnen concluderen dat het naast het kopen van een dergelijke Smart inbouwspot ook een mogelijkheid is om één van de verschillende HUE accessoires te kopen. Bestel je deze verschillende artikelen samen? Dan kan je op die manier mogelijks nog rekenen op een extra interessant voordeel. Bestellingen met een bestelwaarde van meer dan 50 euro worden door ons namelijk volledig gratis verzonden. Zo kan je een extra mooie besparing realiseren.

Bestel jouw draadloze spotjes nu hier bij 123ledspots!

Het gebruik van draadloze spotjes brengt in de praktijk duidelijk heel wat interessante voordelen met zich mee. De kans is dan ook groot dat ook jij graag van deze voordelen zal willen kunnen profiteren. Dat is geen enkel probleem, in tegendeel! Het kopen van jouw draadloze spots hier bij 123ledspots zorgt er immers voor dat je niet alleen een keuze kan maken uit een groot aanbod boordevol met mogelijkheden, bovendien ben je ook altijd verzekerd van de scherpste prijs. Plaats je jouw bestelling voor 22:00? Dan wordt ze wellicht de volgende dag bij je thuis afgeleverd. In ieder geval, er zijn duidelijk heel wat interessante redenen om ervoor te kiezen om ook jouw nieuwe, draadloze spotjes te bestellen hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht