Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Dimmen van LED

Over het dimmen van led verlichting kunnen we boeken vol schrijven. Op onze website staat bij de dimbare led spots  altijd duidelijk vermeld dat hij dimbaar is. Kun je er dan van uit gaan dat deze spots goed werken met iedere dimmer? Niet altijd. Onze ECO-DIM.01 dimmer kan wel bijna alle dimbare led-verlichting dimmen. De juiste dimmer staat bij de gerelateerde producten vermeld. Ook is het zo dat het dim niveau per merk spot kan verschillen. Zo dimmen bijna al onze spots, in combinatie met de genoemde dimmer, nagenoeg helemaal terug tot circa 3% (‘kooltjeslicht’). Prima dimmer dus voor een prima prijs. 

Veelverkochte LED Dimmers van 123ledspots

Om je alvast een beetje op weg te helpen met het dimmen van LED hebben wij de meest verkochte LED dimmers voor je op rijtje gezet. Zo kun je deze snel aan je bestelling toevoegen en beginnen met het besparen van energie en verhogen van sfeer in jouw huis!

 

Heb jij toch nog vragen over LED dimmen? Neem gerust eens contact op met een van onze productspecialisten door te bellen naar 079 -711 21 48 of te mailen naar [email protected]

 

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht