Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

LED Inbouwspots met 40mm inbouwdiepte

Filters

Inbouwspots inbouwdiepte 40mm

40mm inbouwspots zijn relatief diep maar vallen nog steeds in de categorie lage inbouwspots. De 40mm inbouwspot heb je in diverse varianten en kleuren. Kies in deze categorie de 40mm LED inbouwspot in de gewenste uitvoering.

Voordelen van inbouwspots 40mm inbouwdiepte

Het voordeel van een 40mm inbouwspot is dat er hiermee voor elke situatie een passende oplossing is. 40mm inbouwspots hebben een gemiddelde inbouwdiepte, zodat je enerzijds de inbouwspots mooi weggewerkt krijgt en er anderzijds rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een verlaagd plafond. Er zijn niet alleen inbouwspots van 40mm, maar ook diverse andere dieptematen verkrijgbaar. Nadat je de inbouwdiepte bepaald hebt kies je vervolgens de lage inbouwspot die bij je past. Zoals wattage, IP waarde of dimbaarheid.   

Alternatieven op de LED inbouwspots met 40mm inbouwdiepte

Alle inbouwdieptes staan per product gespecificeerd. Is 40mm inbouwdiepte te veel, kies dan voor één van de alternatieve inbouwspots met lage inbouwdiepte, passend voor elk doel. Kijk direct verder voor de volgende maten inbouwspots met lage inbouwdieptes: 

Wanneer een ledspot met 40mm inbouwdiepte inbouwen

Niets is zo vervelend als een inbouwspot die niet diep genoeg is of half uit het plafond steekt. Jouw plan voor een strak verlaagd plafond wordt daarmee ontsierd. Daarom biedt 123ledspots diverse inbouwdieptes tot op de mm nauwkeurig. Zo ook de 40mm inbouwspots. Dit kan ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld de kledingkast of trapkast.  

Heb ik een 40mm inbouwspot nodig?

40 mm inbouwspot nodig of twijfel je nog? Om de inbouwdiepte van je inbouwspot te bepalen ga je als volgt te werk:

  • Stap 1: Bepaal de dikte van je verlaagde plafond
  • Stap 2: Bepaal de ruimte tussen het bestaande plafond en het verlaagde plafond
  • Stap 3: Houd rekening met minimaal 2 mm speling.
  • Stap 4: Bereken met de gemeten waardes jouw inbouwdiepte

Voorbeeld: Je plafonddikte is 20 mm en de ruimte tussen de plafonds is 24 mm. Kies in dit geval vanwege de speling voor 40 mm inbouwdiepte.

Is er sprake van isolatiemateriaal in de tussenruimte. Blijf hier dan minimaal een cm vandaan in verband met brandveiligheid. 

Lage inbouwspots 40mm kopen bij 123ledspots

Ga je een 40mm inbouwspot kopen, dan doe je dit natuurlijk voordelig en snel bij 123ledspots.nl. Bij 123ledspots ben je verzekerd van juiste informatie en topkwaliteit. 40mm is dus ook echt een inbouwspot van maximaal 40 mm. Daarnaast wil je nog wat te kiezen hebben, zodat de inbouwspot perfect bij je wensen past. Voor 22:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis, zodat je snel verder kunt met jouw klus.  

Twijfel je over de juiste maat van de inbouwdiepte of een andere maat? Bel ons direct op 079 - 711 21 48 of mail naar [email protected]. We helpen je graag!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht