Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht
0

LED Dimmers

Kies hier uw dimmer en afdekplaat voor installatie bij uw dimbare led spots. De dimmers zijn geschikt voor alle verlichting in ons assortiment. Let hierbij wel op de maximale belasting per dimmer. 

Indien u gebruik maakt van 12V MR16 of MR11 spots heeft u een driver nodig die de stroomtoevoer regelt om deze aan te sluiten op het lichtnet. 

Wat is een led dimmer?

Een dimmer is een lichtschakelaar waarmee de hoeveelheid licht kan worden aangepast aan de situatie. Het heeft de volgende voordelen:

  • Je kunt stroomkosten besparen door de hoeveel licht te verminderen via een dimmer.
  • Je kunt per situatie bekijken hoeveel licht je nodig hebt. Zodoende kun je met de dimmer deze hoeveelheid aanpassen.

Wat is een driver?

Een driver is een transformator waarmee je de stroom richting de LED spots controleert. De meeste fittingen zijn geschikt om rechtstreekst aan te sluiten op het lichtnet met uitzondering van de MR11 en MR16 fittingen. Dit zijn 12V spots en dienen via een driver aangesloten te worden.  Let hierbij op het maximale vermogen om het aantal aan te sluiten spots te bepalen en of de driver ook dimbaar is.

Dimmers en LED spots

De dimmers in ons assortiment werken met nagenoeg alle dimbare led spots. Let wel dat sommige dimmers geoptimaliseerd zijn voor een bepaald type led lamp. Kijk dus goed of de producten bij elkaar passen. De dimmers in ons assortiment zijn stuk voor stuk getest en hoor je niet brommen terwijl het licht aanstaat.

Kiezen van de juiste benodigdheden

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste dimmer of driver heeft voor uw led verlichting? Neem gerust contact met ons op via 079 - 7 11 21 48 of mail naar [email protected]. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht