Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Dimmer schakelaar

Bij het kopen van nieuwe verlichting voor in je woning kan het altijd de moeite waard zijn om te overwegen om ook een zogenaamde dimmer te bestellen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een dimmer schakelaar zal je kunnen concluderen dat de verlichting in je woning kan worden gedimd. Op deze manier heb je niet alleen de beschikking over (felle) werkverlichting wanneer de situatie dat vereist, bovendien is het ook nog eens zo dat je een intiemere, gezelligere sfeer kan creëren wanneer je dat wenst. Ben jij ook van plan om nieuwe verlichting te bestellen? Dan is het dus met zekerheid het overwegen waard om ook de aankoop van bijvoorbeeld een dimmer schakelaar te overwegen. Uiteraard spreekt het voor zich dat we hier bij 123ledspots over een ruim aanbod met dimmers beschikken. We laten je hier alvast graag kennis mee maken hier op deze pagina!

Waarom gebruikmaken van een dimmer?

Er zijn aan het gebruik van een dimmer of een dimmer schakelaar tal van verschillende voordelen verbonden. In eerste instantie spreekt het voor zich dat het dimmen van het licht in je woning ervoor kan zorgen dat er een meer intieme, gezellige sfeer kan worden gecreëerd. In eerste instantie is het zo dat het merendeel van de lampen vooral zorgen voor een sterk licht die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld bepaalde taken uit te voeren. Dit gezegd hebbende heb je ook vaak behoefte aan net wat minder fel, maar vooral aan warm en gezellig licht. In dat geval kan over de mogelijkheid beschikken om het licht in je woning te dimmen meer dan welkom zijn.

Bovenstaande is echter niet het enige voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van één van de verschillende LED dimmers uit het assortiment hier bij 123ledspots. Het is namelijk ook zo dat je door het dimmen van je verlichting een bepaalde besparing kan realiseren op je energieverbruik. Doordat er minder licht moet worden geproduceerd wordt er immers uiteraard ook minder energie verbruikt en dat voel je op het einde van de rit uiteraard in de portefeuille. Ook dit is zeker een niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij het dimmen van de verlichting in bepaalde ruimtes.

Wat is een driver precies?

Belangrijk om rekening mee te houden is de functie van de zogenaamde driver bij de verlichting waar gebruik van wordt gemaakt. Een driver is een transformator welke het mogelijk maakt om de stroom te controleren die richting de LED spots vloeit. Het merendeel van de fittingen die er op de markt bestaan zijn geschikt om rechtstreeks aan te sluiten op het lichtnet. Hiervoor gelden enkele uitzonderingen, namelijk de MR11 en MR16 fittingen. Het betreft hier 12V spots die het gebruik van een driver vereisen. Wil je graag kunnen rekenen op dimbare verlichting? Hou er dan rekening mee dat niet alleen de lampen, maar ook de driver dimbaar dient te zijn.

Welke dimmers zijn geschikt voor jouw situatie?

De dimmers die je aantreft in het aanbod hier bij 123ledspots kunnen werken met nagenoeg alle dimbare led spots. Je dient er wel aandachtig voor te zijn dat bepaalde dimmers geoptimaliseerd zijn voor een specifiek type led lamp. Dit zorgt ervoor dat je dus altijd goed moet controleren of bepaalde producten bij elkaar passen of niet. Voor alle dimmers die je in ons assortiment aantreft geldt dat ze allen zijn getest en je hoort ze niet brommen terwijl het licht brandt. Twijfel je of een bepaalde dimmer schakelaar uit ons aanbod zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen? Dan is het altijd een interessante keuze om je twijfels even voor te leggen aan onze klantenservice!

Waar kan je een dimmer schakelaar plaatsen in je woning?

Voor een dimmer schakelaar geldt dat ze uitstekend tot haar recht kan komen in heel veel verschillende kamers van je woning. In de praktijk wordt vaak gedacht dat een dergelijke dimmer nagenoeg uitsluitend wordt geplaatst in de woonkamer en misschien nog in de slaapkamer. Ondanks het feit dat dit uiteraard twee zeer populaire ruimtes zijn waar inderdaad vaak gebruik in wordt gemaakt van een dimmer moet het gezegd dat dit ook geldt voor andere kamers in je woning. Denk hierbij bijvoorbeeld niet alleen aan de keuken, maar zeker ook aan de badkamer.

Wanneer je na een lange werkdag thuiskomt en je graag wil genieten van een deugddoend bad is het vaak een stuk relaxter wanneer je over de mogelijkheid beschikt om de verlichting te dimmen. Bovendien is het zo dat ook de keuken steeds vaker wordt gebruikt om te socializen. Ook tijdens een aperitief kan het bijvoorbeeld extra gezellig worden gemaakt door de verlichting enigszins te dimmen. Gebruik kunnen maken van een dimmer is hiervoor in de praktijk evenwel uiteraard een vereiste.

Waarom jouw dimmer bestellen hier bij 123ledspots?

Alle aangehaalde voordelen op deze pagina maken duidelijk dat het niet zonder reden is dat veel mensen ervoor kiezen om voor hun verlichting gebruik te maken van standaard dimmers of van een dimmer schakelaar. Wanneer ook jij dat van plan bent is het uiteraard zo dat je deze zal willen kopen bij een betrouwbare webwinkel. Hier bij 123ledspots hebben we een aantal zeer interessante voordelen voor jou in petto die meteen duidelijk maken waarom het meer dan de moeite waard kan zijn om ervoor te kiezen om niet alleen je verlichting, maar ook je dimmer bij ons te bestellen. Enkele van de belangrijkste hebben we hieronder alvast op een rijtje gezet.

1.) Omdat je altijd kan rekenen op een betrouwbaar exemplaar

De ene dimmer is uiteraard de andere niet. Wanneer het aankomt op de verlichting in je woning zal je graag niets aan het toeval over willen laten. Vanwege deze reden is het extra interessant om één van de verschillende dimmers te kopen die je aantreft in het aanbod hier bij 123ledspots. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een echt kwalitatief exemplaar, bovendien kan je ook nog eens rekenen op een voordelige aankoopprijs. Zo sla je twee vliegen in één klap.

2.) Onze dimmers zijn snel leverbaar

Zowel wanneer je nieuwe verlichting wenst te kopen als indien je een (nieuwe) dimmer wenst te bestellen spreekt het voor zich dat je graag niet lang op je bestelling zal willen wachten, in tegendeel. Dat hoeft ook helemaal niet, in tegendeel. Wij stellen altijd alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten zo snel mogelijk de geplaatste bestelling bij hen thuis kunnen ontvangen. Heb jij een bestelling in onze webwinkel geplaatst voor 22:00? Dan kan deze de volgende dag worden geleverd!

3.) Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50 euro

Uiteraard spreekt het voor zich dat we hier bij 123ledspots niet alleen maar over interessante dimmers beschikken waar je gebruik van kan maken. Zo hebben we uiteraard ook heel wat uitstekende verlichting beschikbaar die kan worden aangeschaft. In het bijzonder voor mensen die nog gebruikmaken van halogeen is het de hoogste tijd om deze te laten vervangen door LED verlichting. Dit niet in het minst omdat je op deze manier een flink bedrag zal kunnen besparen op de energiefactuur. Koop je bij ons meerdere artikelen aan voor een bestelwaarde van in totaal meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten in ieder geval voor onze rekening. Op deze manier wordt het kopen van bijvoorbeeld je nieuwe dimmer in de praktijk alleen maar nog interessanter!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht