Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

ZigBee spots

Filters

Voor heel wat mensen die graag over willen gaan tot het kopen van slimme verlichting geldt dat ze daarvoor meer concreet kijken in de richting van zogenaamde Zigbee spots. Het gaat hierbij meer concreet om spots welke gebruikmaken van het zogenaamde Zigbee protocol. Dit is één van de meest populaire smart home protocollen die op de markt is terug te vinden. Dit protocol maakt het voor slimme apparaten mogelijk om data naar elkaar te verzenden en uiteraard ook te ontvangen. Wil jij graag meer te weten komen over de interessante en bovendien ook talrijke voordelen welke verbonden zijn aan het gebruik van een Zigbee inbouwspot? Dan kan het zeker een aanrader zijn om de informatie door te nemen die je verder op deze pagina terug kan vinden.

Waarom kiezen voor slimme verlichting?

De standaard voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van LED licht spreken voor zich. Dit gezegd hebbende is het zo dat er kan worden gerekend op nog heel wat meer extra interessante voordelen wanneer je kiest voor het gebruik van slimme verlichting in je woning. Eén van de mogelijkheden waar je op dit vlak voor kan kiezen zijn de zogenaamde Zigbee spots. Door te kiezen voor dergelijke spots kan je rekenen op een groot aantal interessante voordelen die het mogelijk maken om nog heel wat extra uit de verlichting in je woning te kunnen halen. Denk hierbij aan:

  1. Het wordt mogelijk om je verlichting zowel lokaal als vanop afstand te bedienen;
  2. Een Zigbee inbouwspot kan helpen om de indruk te creëren dat je thuis bent;
  3. Het wordt mogelijk om bijvoorbeeld de lichtkleur aan te passen aan de situatie.

In ieder geval kan je er dus op rekenen dat het gebruik van een Zigbee inbouwspot in de praktijk menig aantal extra interessante voordelen met zich meebrengt waar je niet op kan rekenen indien je gebruik zou maken van standaard (LED) verlichting.

Wat maakt Zigbee spots zo bijzonder?

De keuze voor Zigbee spots zorgt ervoor dat je kan rekenen op de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een zogenaamd mesh-netwerk. Dit betekent concreet dat alle apparaten onderling met elkaar verbonden zijn. Bovendien geldt voor het signaal dat ze telkens naar minstens 2 verschillende apparaten wordt verzonden. Doordat de verschillende apparaten over de mogelijkheid beschikken om continue met elkaar te communiceren spreekt het voor zich dat niet alleen het bereik, maar ook de stabiliteit van het netwerk danig kan worden verbeterd. Bovendien is het zo dat de Zigbee spots ook niet continue data moeten uitzenden wat als gevolg heeft dat ze een stuk energiezuiniger werken in vergelijking met menig aantal andere gelijkaardige systemen op de markt. Ook dit is een niet onbelangrijk voordeel welke verbonden is aan deze draadloze spotjes.

Keuze tussen een Zigbee inbouwspot en Philips HUE smart verlichting

Het aanbod met slimme verlichting welke op de markt is terug te vinden is door de jaren heen flink uitgebreid. In ons aanbod zijn ook tal van verschillende mogelijkheden terug te vinden. Buiten onze Zigbee spots is het dan ook ook mogelijk om te kiezen voor één van de interessante mogelijkheden welke deel uitmaken van het Philips HUE assortiment. Binnen het aanbod van dit merk zijn hier bij 123ledspots heel wat verschillende mogelijkheden terug te vinden zoals:

Wil je buiten de hierboven aangehaalde verlichtingsmogelijkheden ook graag één of meerdere van de Philips HUE accessoires kopen? Ook dan zal je kunnen concluderen dat dit hier bij ons tot de mogelijkheden behoort. Ook dit is bovendien uiteraard mogelijk tegen de meest interessante prijs.

Bestel ook jouw Zigbee spots nu hier bij 123ledspots!

Wanneer je op het punt staat om een smart inbouwspot te kopen is het alleen maar logisch dat je daarbij altijd zal willen kunnen rekenen op de meest interessante voorwaarden. Deze kunnen wij jou hier bij 123ledspots zonder twijfel bieden. Het kopen van jouw Zigbee spots bij ons zorgt er dan ook voor dat je onder meer kan rekenen op de voordelen die je hieronder aantreft:

  • Je bent verzekerd van een snelle verzending (voor 22:00 besteld, de volgende dag geleverd);
  • Bestellingen van meer dan 50 euro worden gratis verzonden;
  • Eventuele vragen kunnen voorgelegd worden aan onze deskundige klantenservice.

Wanneer deze voordelen bij jou ook als muziek in de oren klinken spreekt het voor zich dat het bestellen van jouw Zigbee spots hier bij 123ledspots ongetwijfeld een aanrader kan zijn!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht