Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Banner category

Keuken LED verlichting

Dimbaar

Fitting

Wattage

Kantelbaar

Inbouwdiepte

Gatmaat (zaagmaat)

Keuken LED verlichting

Led inbouwspots zijn een kleine toevoeging aan uw keukenverlichting met wonderlijke resultaten. Weinig items hebben zoveel invloed op uw keuken als de juiste keukenverlichting. Een goed verlichte keuken betekent ook dat u het licht kunt aanpassen voor overdag of s’avonds. U wilt namelijk niet even veel licht wanneer u s’ochtend uw ontbijt klaar maakt, als s’avonds wanneer uw ogen aan meer gedimd licht zijn gewend. 123ledspots heeft een ruim en divers assortiment inbouwspots voor uw keukenverlichting. Onze spotjes komen zowel in kantelbare als dimbare uitvoeringen.

Bedenk u eens hoeveel tijd u iedere dag in de keuken rondbrengt. Voor zo’n belangrijke plek in uw huis wilt u toch ook de beste verlichting? Of het nou handige spotjes zijn voor gericht licht op uw werkblad, of sfeerverhogende led spots bovenop uw keukenkastjes, bij 123ledspots vindt u alles wat u nodig heeft voor de ideale keukenverlichting.

Welke led keukenverlichting past bij uw keuken? 

Hoe kiest u de keukenverlichting die het beste bij uw ruimte past? Wij hebben een blog geschreven met een vijfstappenplan voor het vinden van de juiste keukenverlichting. Hierin leggen we uit wat een lichtplan is en hoe u dit kunt gebruiken voor het plannen van uw belichting. Daarnaast geven we een aantal handige tips waar u op moet letten op het gebied van basisverlichting, werkverlichting, en sfeerverlichting.

Bestelt u voor 20:00? Dan heeft u morgen uw bestelling al in huis! Kijk voor meer informatie naar de specificaties van de verschillende modellen of neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079 - 7 11 21 48. U kunt ook een mail sturen naar info@123ledspots.nl.

Keuken LED verlichting
Lees meer
(0)