Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

GU10 LED

Filters

Eén van de populairste soorten LED spots die er op de markt is terug te vinden is ongetwijfeld de GU10 LED spot. Dat is het gevolg van het feit dat deze spot zoals de naam laat vermoeden in elke GU10 fitting past. Het betreft hier meer concreet de fitting die ook bekend staat als de zogenaamde 'bajonetsluiting'. Voor de GU10 LED dimbaar spot geldt dat deze wordt bestempeld als de vervanger van de halogeen spot. Sta jij ook op het punt om een dergelijk spotje aan te schaffen? Wil je er echter graag eerst nog wat meer informatie over ontvangen of wil je graag gewoon meteen tot aankoop overgaan? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij 1230ledspots zeker van dienst zijn!

Wat is GU10 LED precies?

Bij het vergelijken van de verschillende LED spots die op de markt zijn terug te vinden zal het wellicht al vrij snel duidelijk worden dat er heel wat verschillende soorten uitvoeringen bestaan. Een zeer belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden is het soort fitting waar de lampen over beschikken. Deze kan immers verschillen. Voor een GU10 LED dimbaar of niet dimbaar geldt dat ze altijd zoals de naam aangeeft gebruik maakt van de bekende GU10 fitting.

In het verleden was het zo dat er bijzonder vaak gebruik werd gemaakt van halogeen spots. Voor deze spots geldt dat ze over een gevoelig hoger gelegen wattage beschikten. Het ging daarbij om een wattage van vaak zomaar even 50W. Vandaag de dag is dat anders wanneer je kiest voor het gebruik van LED verlichting. Voor de LED spots met GU10 fitting geldt immers dat ze vaak slechts over een wattage beschikken van 3,7 of 5W. Dit zorgt ervoor dat er kan worden gerekend op een aanzienlijk lager energieverbruik. Dit bovendien ook nog eens zonder dat de lichtsterkte daardoor wordt aangetast. Het hoge aantal lumen per Watt zorgt er immers in de praktijk voor dat een GU10 LED spot altijd evenveel of vaak zelfs meer licht geeft in vergelijking met een halogeen lamp.

Is een GU10 LED dimbaar of niet?

Op het ogenblik dat je nieuwe LED verlichting in huis haalt heeft één van de voornaamste aandachtspunten betrekking tot het feit of je daarmee altijd de gewenste sfeer kan creëren of niet. Om dit voor elkaar te krijgen is het zo dat je er vaak in de praktijk goed aan doet om te kiezen voor een LED spot die dimbaar is. We krijgen dan ook vaak de vraag of een GU10 LED dimbaar is of niet. Gelukkig is dat zeker het geval.

Het merendeel van dit type fitting spots welke je aantreft in ons assortiment zijn uitstekend dimbaar. Ben je niet alleen op zoek naar dimbare LED spots, maar ook naar exemplaren waarmee je ook meteen de lichtwarmte aan kan passen? Dan zouden we je willen aanraden om even te kijken in de richting van de Philips LED Dimtone exemplaren.

De keuze voor LED is een bewuste keuze

Wanneer je nieuwe spotjes wenst te kopen is de keuze voor LED een bewuste keuze. Niet in het minst is dit het geval omdat je op deze manier zomaar flink kan besparen op het energieverbruik in je woning. Voordat je overgaat tot het kopen van nieuwe spots moet je dus echter altijd even goed kijken naar het type fitting waar je behoefte aan hebt. Het kan hierbij dan onder meer gaan om een GU10 fitting, maar ook om bijvoorbeeld een MR16 fitting. Bovendien is het uiteraard ook mogelijk dat je beschikt over een bepaalde voorkeur op vlak van merk. Zo geniet het kopen van een Philips LED spot de voorkeur van heel wat mensen. Uiteraard kan je ook deze in ons aanbod terugvinden! Vergeet bovendien ook niet om een GU10 LED dimbaar te kopen indien je behoefte hebt aan verlichting die je kan dimmen (en waarbij eventueel de kleurtemperatuur wordt aangepast).

Waarom je GU10 LED bestellen bij 123ledspots?

De keuze voor het kopen van een GU10 LED is voor veel mensen in de praktijk al snel gemaakt. Waarom zou je er nu echter precies voor moeten kiezen om deze hier bij ons te bestellen? Zeer eenvoudig. Op deze manier kan je namelijk rekenen op nog tal van extra interessante voordelen. Enkele van de extra voordelen waar je op kan rekenen zijn de onderstaande:

  • Je kan een keuze maken uit een zeer groot aanbod met GU10 LED spots;
  • Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit aan tegen een scherpe prijs;
  • Vanaf een bestelwaarde van meer dan 50 euro geniet je van gratis verzending;
  • Besteld voor 22:00 betekent vaak de volgende dag in huis.

Bovenstaande voordelen zijn zeker nog niet alles. Het is verder namelijk ook zo dat wij beschikken over een uiterst deskundige klantenservice. Heb je dus met andere woorden nog bepaalde vragen vooraleer over te gaan tot het kopen van je nieuwe GU10 spots? Dan beantwoorden onze ervaren medewerkers deze graag zodat je met zekerheid de juiste keuze maakt. Koop dus jouw nieuwe GU10 LED spots met het volste vertrouwen hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht