Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0
Keuzehulp Voor welke ruimte zoekt u led spots?
Keuzehulp Heeft u led spots nodig boven uw bad of douche?
Keuzehulp Is uw badkamer lager of hoger dan 2,25 meter?
Keuzehulp Wat is de gewenste maximale inbouw diepte?
Keuzehulp Wilt u opbouw of inbouw in uw keuken?
Keuzehulp Opbouw of inbouw?

Inbouwspots badkamer

Filters

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe verlichting om in je badkamer te plaatsen is de kans ontzettend groot dat je daarvoor zal willen kijken in de richting van inbouwspots badkamer. Voor dergelijke verlichting geldt namelijk in eerste instantie dat ze prachtig weggewerkt kan worden in het oppervlak in kwestie. Bovendien is het zo dat de keuze voor LED inbouwspotjes badkamer ervoor zorgt dat er behoorlijk wat energie kan worden bespaard ten opzichte van het gebruik van halogeenverlichting. Dit gezegd hebbende is het wel van belang om bij het kopen van verlichting voor in de badkamer aandacht te besteden aan de vochtige omstandigheden waarvan sprake is in deze ruimte. Wil je hier graag meer over te weten komen? Of wil je gewoon graag meteen de beste inbouwspots badkamer kunnen bestellen? In beide gevallen kunnen wij jou absoluut zeker verder helpen!

Inbouwspotjes badkamer kopen? Let op de verschillende zones!

Vooraleer over te gaan tot het bestellen van bepaalde inbouwspots badkamer is het in eerste instantie zeer belangrijk om je bewust te zijn van de verschillende zones waar sprake van is binnen je badkamer. Wat deze verschillende zones betreft kan je meer concreet denken aan de onderstaande:

 • Zone 0 is de zone die zich bevindt in het bad of de douchebak;
 • Zone 1 is de zone die zich bevindt direct boven het bad of de douchebak (tot 2,25 meter hoogte);
 • Zone 2 is de zone die zich bevindt binnen een straal van 60 centimeter om het bad of de douche;
 • Zone 3 is de zone die zich bevindt buiten een straal van 60 centimeter van het bad, de wastafel of de douche.

Bij het kopen van nieuwe LED lichten voor in je badkamer is het altijd van belang om aandacht te besteden aan deze verschillende zones. Enkel en alleen op die manier maak je bij het kopen van bijvoorbeeld nieuwe spotjes badkamer de beste en tevens ook meest veilige keuze. Indien dit voor jou niet helemaal duidelijk is kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Van welke IP-bescherming moet er sprake zijn bij inbouwspots badkamer?

Het ontdekken van de vereiste IP-bescherming afhankelijk van de zone in je badkamer is in de praktijk erg belangrijk. Dit gezegd hebbende is het zo dat er altijd op de verpakking van bijvoorbeeld inbouwspots badkamer duidelijk wordt aangegeven binnen welke zones deze wel en niet gebruikt mogen worden. Op deze manier voorkom je dat je uiteindelijk kiest voor het kopen van de foute inbouwspotjes badkamer. In ieder geval kan je op dit vlak rekening houden met het volgende:

 • Minstens IP67 bij zone 0;
 • Minstens IP45 bij zone 1;
 • Minstens IP65 & IP66 bij zone 2;
 • Minstens IP21 & IP43 bij zone 3.

Heb je bijvoorbeeld gekozen voor het aanschaffen van inbouwspots badkamer die zich kenmerken door een IP-bescherming van IP44 (geschikt voor zone 1)? Dan kan je deze dus ook zonder probleem monteren in zones 2 & 3 van je badkamer. Houdt er wel rekening mee dat dit omgekeerd niet het geval is! Nogmaals, is het voor jou niet helemaal duidelijk welke inbouwspotjes badkamer je nu precies het beste kan bestellen? Leg je vragen dan zeker voor aan onze klantenservice!

Zorg voor een optimale verlichting in je badkamer

Zorgen voor een optimale verlichting in je badkamer is geen overbodige luxe, in tegendeel. Alleen door gebruik te maken van de beste inbouwspots badkamer is het immers mogelijk om onder alle omstandigheden te kunnen rekenen op precies die verlichting waar je behoefte aan hebt. Denk hierbij niet alleen aan functionele spiegelverlichting badkamer, maar wat bovendien ook te denken van de algemene verlichting die al dan niet gedimd moet kunnen worden? Eén ding staat in ieder geval vast, aan welke inbouwspotjes badkamer je ook behoefte mag hebben, wij bieden ze je allemaal! 

Waarom je inbouwspots badkamer kopen bij 123ledspots?

Indien je graag nieuwe inbouwspots badkamer wenst aan te schaffen spreekt het voor zich dat je dit altijd zal willen kunnen doen tegen de meest interessante voorwaarden. Dat hoeft absoluut geen probleem te zijn, in tegendeel. Indien je ervoor kiest om jouw nieuwe inbouwspots badkamer bij ons te kopen is het immers niet alleen mogelijk om een keuze te kunnen maken uit een ruim aanbod aan mogelijkheden. Bovendien bieden wij onze klanten immers ook altijd de scherpst mogelijke prijs aan voor hun bestelling. Bijkomstig is het zo dat je ook bent verzekerd van de volgende voordelen:

 • Je bestelling wordt altijd snel geleverd (besteld voor 22:00 betekent vaak morgen geleverd);
 • Bestellingen van meer dan 50 euro worden door ons gratis geleverd;
 • Bij vragen over inbouwspots badkamer helpt onze klantenservice je graag verder.

Wil je graag IP44 badkamer LED spots of bijvoorbeeld een IP65 spot bestellen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan zal je kunnen concluderen dat het altijd het interessantst is om de bestelling voor je nieuwe inbouwspots badkamer te plaatsen hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht