Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

IP44 badkamer | IP44 spotjes

Filters

Veel mensen overwegen om IP44 badkamer verlichting te gaan gebruiken, maar wanneer is dat nu precies mogelijk? Een belangrijke vereiste is dat er tussen het plafond en de vloer altijd een afstand dient te zijn van minimaal 2,25 meter. Wanneer dat het geval is kan je gebruikmaken van IP44 LED spots. Beschikt je plafond over een hoogte van minder dan 2,25 meter? In dat geval dien je gebruik te maken van IP65 LED spots. Wil je graag meer te weten komen over het kopen van IP44 spotjes en zou je deze graag willen bestellen tegen de meest interessante prijs? Dan is het zonder meer een interessante keuze om even een blik te werpen op het aanbod hier bij 123ledspots!

Waarom gebruikmaken van IP44 badkamer verlichting?

De badkamer staat uiteraard bekend als één van de meest vochtige plekken in een woning. Het spreekt dan ook voor zich dat het van cruciaal belang is dat je badkamer verlichting hier tegen bestand moet zijn. Het spreekt immers voor zich dat je niet wil dat vocht zorgt voor een kapotte verlichting en eventueel zelfs kortsluiting. In een badkamer is het zo dat je over het algemeen minder last hebt van spatwater, maar daar staat tegenover dat er wel sprake kan zijn van hevige condens.

Wil je er zeker van zijn dat er sprake is van een afdoende bescherming tegen condensatie? Dan is het een goed idee om te kiezen voor (minstens) IP44 badkamer lichten. Voor het aanbod dat je aantreft hier bij 123ledspots geldt dat er diverse soorten verlichting in is terug te vinden, namelijk:

  • IP44 spots;
  • IP54 spots;
  • IP65 spots.

Ben je benieuwd of IP44 spotjes voldoende zijn voor de plaats die jij in gedachten hebt in je badkamer? Dan is het met zekerheid een aanrader om je even te verdiepen in de verschillende zones waarvan sprake is binnen een badkamer. Ook de medewerkers van onze klantenservice kunnen je op dit vlak uiteraard voorzien van gepast advies. Zoveel spreekt voor zich.

Wanneer zijn IP44 spotjes voldoende voor in je badkamer?

Vooraleer over te gaan tot het bestellen van IP44 badkamer lichten is het zo dat je moet weten dat je in een badkamer te maken kan krijgen met verschillende soorten en hoeveelheden vocht. Het is uiteraard logisch dat verlichting welke zich bevindt in een badkuip of een douche cabine af te rekenen krijgt met een andere hoeveelheid vocht in vergelijking met verlichting in een wand of plafond. We maken binnen een badkamer dan ook een onderscheid tussen verschillende IP Zones, namelijk:

  • IP Zone 0;
  • IP Zone 1;
  • IP Zone 2.

Gebruikmaken van de IP44 spotjes doe je in die zone van de badkamer die weinig te maken heeft met (spat)water, maar die wel af te rekenen krijgt met condens. Het betreft hier dan onder meer de plaatsen die zich op relatief grote afstand bevinden van de douche en het bad. Beschik je niet over een douchecabine, maar is er sprake van een douche met (of zelfs zonder) gordijn? In dat geval komt daarmee de volledige zone 2 in je badkamer te vervallen.

Ontdek ons ruime assortiment met badkamerverlichting!

Of je nu IP44 badkamer verlichting of andere verlichting wenst te kopen, in al deze gevallen zal je in ons aanbod altijd alles terug kunnen vinden waar je behoefte aan hebt. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld inbouwspotjes badkamer kopen in verschillende uitvoeringen, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor andere opties zoals met name:

Blijkt IP44 badkamer verlichting voor jouw situatie niet de beste keuze te zijn? Dan zal je wellicht willen kiezen voor het kopen van een IP65 spot. Het spreekt voor zich dat ook dergelijke verlichting hier in ons aanbod is terug te vinden. Net zoals bij IP44 badkamer lampen geldt ook voor deze IP65 exemplaren dat ze uiteraard altijd besteld kunnen worden tegen de beste prijs.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Is het voor jou niet helemaal duidelijk of IP44 badkamer verlichting voor jouw situatie en vooral voor de plaats waar je ze wenst aan te brengen de beste keuze zijn? Dan is het altijd de moeite waard om deze vraag even voor te leggen aan de medewerkers van onze klantenservice. Op deze manier kan je uiteraard op een efficiënte manier een mogelijke miskoop voorkomen.

Bestel ook jouw IP44 badkamer lichten hier bij 123ledspots!

Indien je over wenst te gaan tot het bestellen van IP44 badkamer verlichting zal je uiteraard op zoek gaan naar een (web)winkel die jou deze tegen de interessantste voorwaarden aan kan bieden. Hier bij 123ledspots maken wij het mogelijk om deze IP44 badkamer spots te kopen tegen niet alleen een scherpe prijs, maar ook nog eens tegen interessante leveringsvoorwaarden. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat deze verlichting al jouw vooropgestelde wensen zal weten in te lossen.

Plaats je jouw bestelling voor 22:00? Dan zal je deze doorgaans de volgende dag in huis kunnen verwachten. Plaats je bovendien een bestelling met een bestelwaarde van meer dan 50 euro? Dan kan je daarbij ook nog eens rekenen op gratis verzending. Het spreekt voor zich dat het kopen van jouw IP44 badkamer lampen hier bij 123ledspots daardoor alleen maar nog interessanter wordt.

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht