Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

LED spots

Filters

LED spots vormen vandaag de dag veruit de populairste vorm van verlichting welke op de markt is terug te vinden. Dat is resultaat van de talrijke, interessante voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van dit type verlichting. In vergelijking met traditionele gloeilampen, zoals spaarlampen en halogeen lampen, staan deze erom bekend heel wat langer mee te gaan. Voor LED spots geldt dan ook dat ze gemiddeld zo'n 10 keer langer meegaan in vergelijking met halogeen lampen! Ben jij ook overtuigd van de meerwaarde die het gebruik van LED spotjes met zich mee kan brengen voor jouw woning? Dan is het ongetwijfeld een aanrader om even kennis te maken met ons ruime assortiment!

Bestaande verlichting vervangen door LED spots

Niet alleen de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan LED spots zorgen ervoor dat mensen er massaal voor kiezen om over te stappen. Dat geldt ook voor de eenvoud waarmee de spots geplaatst kunnen worden. Voor het merendeel van de LED spotjes geldt dan ook dat ze in de praktijk zonder probleem passen in de boorgaten en fittingen waar conventionele spots over beschikken. Bij het kopen van één van de verschillende LED lampen die op de markt zijn terug te vinden is het voornamelijk van belang om goed te letten op de aansluiting van de lamp. Het is immers wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je LED spot past op de fitting van je initiële verlichting. Wat dit betreft is het zo dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen de volgende mogelijkheden:

  • De GU10 fitting is geschikt voor 230 volt LED spots, bekend als de zogenaamde bajonetsluiting;
  • De E27 fitting beter bekend als de grote draaifitting (geschikt voor 230 volt LED verlichting);
  • De E14 fitting, ook wel bekend als de kleine draaifitting tevens geschikt voor 230 volt LED verlichting;
  • De GU5.3 of MR16 fitting met twee pinnetjes voor een 12 volt LED spot;
  • De GU4 of MR11 fitting, een fitting met de kleinste doorsnede voor een 12 volt LED spot.

Eigenlijk is het in de praktijk dus helemaal niet zo’n lastige kwestie om over te stappen van conventionele verlichting naar LED verlichting. In het bijzonder wanneer er sprake is van GU10, E27 of E14 fittingen is het mogelijk om de conventionele lampen gewoon één op één te vervangen. Je dient er in principe alleen maar rekening mee te houden dat de aansluitingen van bepaalde LED spots net wat langer kunnen uitvallen.

Keuze uit een groot aanbod met LED spotjes

Het spreekt voor zich dat het aanbod met LED spotjes door de jaren heen bijzonder is uitgebreid. Dit heeft ervoor gezorgd dat er tegenwoordig een keuze kan worden gemaakt tussen behoorlijk wat verschillende opties. Enkele van deze opties zijn de onderstaande:

Eén van de merken die we aanbieden hier bij 123ledspots is ongetwijfeld één van de bekendste voor wat (LED) verlichting betreft. We hebben het dan uiteraard over het merk Philips. Het kopen van één van de Philips LED spots zorgt ervoor dat je niet alleen kan rekenen op prachtige, energiezuinige verlichting, daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Met de Philips Dimtone kies je bovendien ook nog eens verlichting welk er altijd probleemloos in slaagt om precies die sfeer te creëren die jij wenst.

Bespaar direct

Eén van de voornaamste redenen waarom het meer dan de moeite waard kan zijn om de overstap te maken naar LED spots is terug te vinden in de energiebesparing die je ermee kan realiseren. Niet alleen is het zo dat LED verlichting er bekend om staat een aanzienlijk lager energieverbruik te hebben, bovendien gaan deze spots ook nog eens heel wat langer mee in vergelijking met traditionele exemplaren. Dit zorgt ervoor dat je dus niet één, maar wel twee keer kan besparen.

Bestel ook jouw LED spots nu hier bij 123ledspots!

Er zijn aan het gebruik van LED spotjes duidelijk menig aantal interessante voordelen verbonden. We hoeven je hier naar alle waarschijnlijkheid zelfs niet van te overtuigen. Indien jij ook van plan bent om in jouw woning gebruik te gaan maken van LED verlichting kunnen we je ook alleen maar aanraden om jouw nieuwe spots bij ons te bestellen. Doe je dat? Dan kan je namelijk rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Het gaat hierbij meer concreet om de onderstaande:

  • Je kan bij ons altijd rekenen op een garantie van minimaal 2 jaar en bij de meeste producten zelfs 3 jaar;
  • Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijs garantie;
  • Je beschikt over een bedenktijd van 14 dagen;
  • Voor 22:00 je bestelling geplaatst betekent morgen al in huis.

Naast bovenstaande voordelen is het zo dat wij onze klanten vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro ook gratis verzending aanbieden. Op deze manier zullen verzendkosten de prijs van jouw LED verlichting niet beïnvloeden. In ieder geval is jouw LED spots bestellen hier bij 123ledspots zonder meer de moeite waard.

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht