Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Banner category

Dimbare LED spots

Dimbaar

Fitting

Wattage

Dimbare LED spots

Met de juiste verlichting creëer je zonder veel moeite of kosten een gezellige en ontspannen sfeer. Een dimbare LED spot is ideaal voor het juiste licht bij iedere situatie. 123ledspots biedt een breed scale aan dimbare LED producten. Dimbare LED spots zijn de perfecte vervanger voor halogeen verlichting. Zowel in prestaties, compatibiliteit, en lichtproductie.

Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mij LED spots?

Helaas werken niet alle dimbare LED spots even goed samen met iedere dimmer. Dit kan van merk tot merk verschillen. Onze Philips en Cree spots werken bijvoorbeeld perfect met de dimmer van Busch & Jaeger. Lees goed de beschrijving onder ieder product waar wij aangeven welke dimmer het beste past bij de betreffende LED spot.

Waarom maakt mijn dimmer een zoemend geluid?

Binnen in een dimmer zitten verschillende elektronische componenten die helpen bij het voorkomen van flikkeren en radio verstoringen. Deze componenten zijn cruciaal, maar kunnen vanwege het materiaal en beperkte ruimte een zoemend geluid creëren. Dit is normaal en u hoeft hier zich geen zorgen over te maken. De dimmers worden tijdens het ontwikkelingsproces uitvoerig getest en vallen ruim binnen de toegestane geluidsnormen.

Hoe kan ik de lichtproductie stabiliseren?

Veel nieuwere dimmers zijn voorzien van een handmatig aan te passen schroef voor het reguleren van de juiste belasting. Als de schroef niet in de correcte positie zit, kan dit leiden tot ongewenste effecten als luid zoemen en flikkeren. Om dit op te lossen draai je de schroef totdat je een stabiele lichtproductie hebt.

Heeft u vragen over het dimmen van led verlichting? Bel ons gerust even op 079 - 7 11 21 48.

Dimbare LED spots
Lees meer
(0)