Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

LED spots dimbaar | Dimbare spots

Filters

Het kopen van LED spots dimbaar zorgt ervoor dat je altijd precies die verlichting en sfeer kan creëren waar jij behoefte aan hebt. Er wordt in de praktijk dan ook geheel terecht vaak gesteld dat dit type spots bestempeld kunnen worden als de best mogelijke vervanger voor de traditionele halogeen verlichting. Dat is al helemaal het geval omdat de kosten voor het kopen van deze spots al lang niet meer hoger zijn gelegen dan de oorspronkelijke halogeen exemplaren, in tegendeel. Ben jij ook op zoek naar de interessantste dimbare spots om te kopen voor in jouw woning? Dan kan je deze absoluut terugvinden in het aanbod hier bij 123ledspots!

Waarom kiezen voor LED spots dimbaar?

Veel mensen stellen zich in de praktijk wel eens de vraag waarom de keuze voor LED spots dimbaar nu precies zo interessant is. Dat is het gevolg van het feit dat er verschillende interessante voordelen aan verbonden zijn. De keuze voor dimbare spots zorgt er immers voor dat je:

  • Altijd kan rekenen over de gewenste lichtsterkte;
  • Altijd een zo optimaal mogelijke sfeer kan neerzetten;
  • Extra energie kan besparen met je verlichting.
  • Je kunt ze ook met een gewone schakelaar gebruiken, dus zonder dimmer.

Indien je, je gaat verdiepen in het aanbod met LED spots dimbaar kan je bovendien meteen concluderen dat deze spots aangeschaft kunnen worden in tal van verschillende uitvoeringen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een GU10 LED, maar behoort ook een dimbare spot met MR16 fitting tot de mogelijkheden. Wil je graag dat samen met de lichtsterkte ook de kleurtemperatuur wordt aangepast? Ook dat is mogelijk door te kiezen voor de razend populaire Philips Dimtone spots.

Is alle LED verlichting dimbaar?

Een belangrijke vraag die in de praktijk zeer vaak wordt gesteld heeft te maken met het feit of alle LED spots dimbaar zijn of niet. Van nature is het zo dat niet elke LED spot dimbaar is. Dit gezegd hebbende is het wel mogelijk om een standaard inbouwspot dimbaar te maken door gebruik te maken van een geschikte trafo en een LED dimmer. Dit klinkt mogelijks best een beetje complex waardoor je hier wellicht graag wat meer informatie over zou willen krijgen. Dat is geen enkel probleem! De deskundige medewerkers van onze klantenservice beantwoorden graag al jouw vragen!

Kan je energie besparen met dimbare spots?

Vandaag de dag zoeken we als mensen altijd naar verschillende manieren om energie te besparen. Voor heel wat mensen geldt echter dat ze er zich niet bewust van zijn dat het ook zeer eenvoudig mogelijk is om te besparen op het energieverbruik dat wordt gerealiseerd door de verlichting in de woning. Gebruikmaken van dimbare spots is één van de manieren die het mogelijk maakt om dit vrij eenvoudig voor elkaar te krijgen. Indien je kiest voor LED spots dimbaar is het namelijk zo dat je in één klap kan rekenen op niet zomaar één, maar wel op meerdere voordelen.

In eerste instantie spreekt het voor zich dat LED verlichting heel wat minder energie verbruikt ten opzichte van de traditionele halogeenverlichting. Dat is echter niet alles. Het dimmen van de LED spots zorgt er immers voor dat er minder licht moet worden gecreëerd waardoor er nog minder energie wordt verbruikt. Het energieverbruik kan door het gebruik van LED spots dimbaar dus absoluut nog meer worden ingeperkt. 

Het kopen van de juiste dimmer voor je spots

Wil je graag jouw LED spots dimbaar maken en zou je daarom graag een dimmer willen kopen? Dan is het altijd zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je kiest voor die dimmer die het beste past bij de LED spots die je hebt aangeschaft of van plan bent om te kopen. Voor de Philips LED spots uit ons assortiment geldt bijvoorbeeld net als voor de Cree exemplaren dat ze er beiden bekend om staan prima te werken met de dimmer van Busch & Jaeger. Twijfel je over welk type dimmer voor jouw LED spots nu precies het interessantst is? Dan kan je zoals eerder aangegeven altijd even contact opnemen met onze deskundige klantenservice voor meer informatie.

Bestel jouw LED spots dimbaar hier bij 123ledspots!

Wil je graag overgaan tot het kopen van LED spots dimbaar? Dan zal je kunnen concluderen dat het gebruik van dergelijke spots enkele bijzonder interessante voordelen met zich meebrengt. Dit gezegd hebbende kunnen wij daar hier bij 123ledspots nog een aantal extra voordelen aan toevoegen. Indien je deze spots hier bij ons aanschaft ben je immers altijd verzekerd van de beste voorwaarden zoals:

  • Bestellingen van meer dan 50 euro worden altijd gratis verzonden;
  • Voor 22:00 besteld betekent doorgaans de volgende dag in huis;
  • Bij vragen over LED spots dimbaar staat onze deskundige klantenservice je graag te woord.

Ben jij ook overtuigd door de voordelen waar je op kan rekenen bij het kopen van dimbare spots en wil je deze graag kunnen bestellen tegen de interessantste voorwaarden? Wacht dan geen moment langer en bestel ook jouw LED spots dimbaar vandaag nog hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht