Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Philips HUE starterspakket | Philips HUE set

Filters

Ontzettend veel mensen maken op een zeker ogenblik de keuze om in hun woning over te stappen op Philips HUE verlichting en dan komt een Philips HUE starterspakket uiteraard goed van pas. Door het kopen van zo’n pakket beschik je namelijk in één klap niet alleen over meerdere slimme inbouwspots, bovendien kan je wellicht ook meteen profiteren van de aanwezigheid van een dimmer en schakelaar net zoals bijvoorbeeld de belangrijke Philips HUE Bridge. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het bestellen van een Philips HUE set voor starters, maar wil je er graag eerst meer over te weten komen? Dat is zonder probleem mogelijk hier op deze pagina!

Waarom kiezen voor een Philips HUE starterspakket?

Zou je graag in je woning gebruik willen maken van LED lichten en kijk je daarvoor meer specifiek in de richting van smart verlichting? Dan is de kans best aanzienlijk dat je op een zeker ogenblik uit zal komen bij de Philips HUE verlichting. Wanneer dat het geval is, is het altijd interessant om even te kijken naar wat er allemaal is terug te vinden in het Philips HUE starterspakket dat in ons aanbod is terug te vinden. Belangrijk om weten is immers dat je niet alleen maar behoefte zal hebben aan HUE lampen, maar ook nog aan tal van andere zaken. Door het kopen van zo’n Philips HUE starterspakket beschik je meteen over alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan.

Keuze uit verschillende Philips HUE starterspakketten

Vooraleer over te gaan tot het bestellen van een Philips HUE starterspakket is het zeer belangrijk om te weten dat de inhoud van deze pakketten enigszins kan verschillen. We maken hierbij dan ook een onderscheid tussen twee verschillende mogelijkheden. Het eerste pakket bestaat uit:

  • De Philips HUE Bridge;
  • 2 GU10 Philips HUE Ambiance spots;
  • 2 GU10 armaturen;
  • 2 GU10 fittinghouders.

Het bovenstaande Philips HUE starterspakket is verkrijgbaar tegen de laagste prijs. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat je liever zal willen kiezen voor het kopen van een Philips HUE set waar ook een schakelaar of dimmer in is terug te vinden. Ook deze kan bij ons worden besteld. Zo kies je altijd precies voor die ene set waar jij echt behoefte aan hebt!

Een Philips HUE set kopen, altijd een uitstekende keuze!

Indien je de keuze maakt om in jouw woning gebruik te gaan maken van smart verlichting is het niet meer dan logisch dat je daarvoor niet zomaar één, maar wel meerdere draadloze spots (of andere lampen) zal willen bestellen. Indien je hebt gekozen voor het gebruik van bijvoorbeeld een Philips HUE spot GU10 in je woning is de kans bovendien ook zeer groot dat je tevens behoefte zal hebben aan bepaalde Philips HUE accessoires. Het kan daarbij dan bijvoorbeeld gaan om een dimmer, maar wat bovendien ook te denken van een zogenaamde Philips HUE Bridge? Je zou ervoor kunnen kiezen om al deze zaken individueel te kopen, maar de keuze voor een Philips HUE starterspakket is uiteraard heel wat interessanter. Zo kan je immers rekenen op tal van extra voordelen!

Ontdek zeker ook de rest van ons assortiment!

Ondanks het feit dat je door het bestellen van een Philips HUE starterspakket de beschikking krijgt over heel wat interessante verlichtingsmogelijkheden waaronder natuurlijk de zeer kwalitatieve Philips HUE inbouwspots is het zomaar mogelijk dat je nog behoefte hebt aan één of meerdere andere artikelen. Ben je verder bijvoorbeeld (ook) op zoek naar Zigbee smart lampen? Dan spreekt het voor zich dat je ook deze altijd bij ons kan bestellen tegen de meest interessante voorwaarden.

Bestel jouw Philips HUE starterspakket vandaag nog!

Ben jij ook van plan om een Philips HUE starterspakket aan te schaffen? Dan zal het al snel duidelijk worden dat wij een dergelijke Philips HUE set altijd kunnen leveren tegen de meest interessante voorwaarden. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je bij ons altijd bent verzekerd van een zeer interessante aankoopprijs. Dat is evenwel niet het enige. Enkele andere voordelen die we voor onze klanten in petto hebben zijn dan ook de onderstaande:

  • Indien besteld voor 22:00 kan je Philips HUE starterspakket de volgende dag al zijn geleverd;
  • Bij bestellingen van meer dan 50 euro rekenen wij geen verzendkosten aan;
  • Eventuele vragen kunnen meteen worden beantwoord door onze deskundige klantenservice;
  • Je kan uiteraard een keuze maken uit een zeer ruim aanbod met verlichtingsmogelijkheden.

Ben jij niet alleen overtuigd van de voordelen die zijn verbonden aan Philips HUE verlichting, maar ook van de voordelen zoals aangehaald hierboven? Dan mag het duidelijk zijn dat het bestellen van een Philips HUE starterspakket hier bij 123ledspots absoluut een aanrader is!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht