Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Philips HUE lampen | Philips HUE spots

Filters

De Philips HUE lampen vormen sinds jaar en dag enkele van de interessantste en tevens ook populairste mogelijkheden op het gebied van slimme verlichting die er op de markt zijn terug te vinden. Door te kiezen voor deze slimme LED lichten kan je rekenen op heel wat extra interessante voordelen waar je bij standaard verlichting alleen maar van kan dromen. Benieuwd om welke voordelen het hierbij precies gaat? Of wil je liever gewoon meteen Philips HUE spots bestellen? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij 123ledspots uitstekend van dienst zijn!

Waarom gebruikmaken van Philips HUE lampen?

Laten we om te beginnen even kijken naar de voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van Philips HUE lampen. In eerste instantie geldt voor deze verlichting dat ze op heel wat meer verschillende manieren kan worden bediend dan louter en alleen door middel van een schakelaar. Zo kan je ze bijvoorbeeld laten verbinden met systemen als Google Home net zoals Amazon Alexa. Op deze manier is het mogelijk om van overal in je woning je verlichting te bedienen. Ben je even niet thuis, bijvoorbeeld omdat je op vakantie bent? Dan kan je de verlichting ook vanop afstand bedienen. Zo kan je bijvoorbeeld het idee scheppen dat je wel degelijk gewoon thuis bent. Het spreekt voor zich dat mogelijke inbrekers op deze manier op efficiënte wijze afgeschrikt kunnen worden.

Door gebruik te maken van slimme verlichting onder de vorm van Philips HUE lampen beschik je uiteraard ook over de mogelijkheid om je verlichting te dimmen. Daarbij is het zo dat je er op kan rekenen dat bij het dimmen van bijvoorbeeld de Philips HUE inbouwspots ook de kleurtemperatuur zal worden aangepast. Het spreekt voor zich dat er op deze manier pas echt optimaal tegemoet kan worden gekomen aan de verwachtingen waarover je beschikt voor het creëren van de gewenste sfeer. Ook dit maakt de keuze voor deze vorm van verlichting in de praktijk extra interessant.

Keuze uit tal van verschillende mogelijkheden

Wil jij ook graag overgaan tot het kopen van Philips HUE lampen? Dan zal je daarbij een keuze kunnen maken tussen tal van verschillende mogelijkheden. Zo kan je in ons aanbod bijvoorbeeld een speciaal Philips HUE starterspakket terugvinden. Het gaat hierbij om een pakket welke je meteen voorziet van alles wat je nodig hebt om te kunnen rekenen op de vele interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van de smart verlichting van Philips.

Meerdere Philips HUE spots bestellen? Geen probleem!

De kans bestaat uiteraard dat je niet zomaar voldoende hebt aan één Philips HUE spot, maar je in plaats daarvan graag meerdere Philips HUE lampen in één keer aan zal willen kopen. Dat is zeker mogelijk. Het kopen van meerdere Philips HUE spots in één keer is mogelijk door over te gaan tot het kopen van één van de verschillende sets die je aantreft in ons assortiment. Op deze manier kan je in één klap tal van verschillende spots bestellen die uiteraard allen over dezelfde uitstraling zullen beschikken. Zo hoef je niet meer alle spots individueel te kopen en kan je bovendien ook nog eens rekenen op een interessant financieel voordeel. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Bij het bestellen van Philips HUE lampen is het mogelijk om te kiezen voor losse verpakkingen van telkens één lamp, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor het kopen van een verpakking waarin twee lampen zijn terug te vinden. Indien je kiest voor deze laatste optie hoef je er dus niet meer voor te kiezen om twee lampen los van elkaar te bestellen.

Ontdek ook ons aanbod met HUE accessoires!

Indien je overgaat tot het kopen van één of meerdere Philips HUE lampen is de kans groot dat je ook behoefte zal hebben aan bepaalde HUE accessoires. Wat deze accessoires betreft kan er een keuze worden gemaakt uit een aantal belangrijke mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • De Philips HUE Bridge;
  • Een Philips HUE dimmer;
  • Een schakelaar voor het bedienen van je Philips HUE lampen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw Philips HUE lampen kan het aanschaffen van één of meerdere accessoires niet alleen zeer interessant, maar zelfs een absolute must zijn. Overweeg dan ook zeker om deze accessoires te kopen bij het bestellen van jouw Philips HUE spots.

Op zoek naar andere verlichting?

Hoe interessant de Philips HUE lampen in de praktijk ook mogen zijn, het spreekt voor zich dat er op de markt ook nog heel wat andere mogelijkheden zijn terug te vinden. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan de zogenaamde Zigbee lampen. Uiteraard is het logisch dat er in ons assortiment ook nog draadloze spotjes van andere merken zijn terug te vinden. Mocht je dus mogelijks toch eerder een voorkeur hebben voor spotjes van een ander merk, dan is de kans bijzonder groot dat je ook deze perfect bij ons kan kopen tegen een interessant prijskaartje.

Waarom jouw Philips HUE lampen bestellen bij 123ledspots?

Ben je van plan om een Philips HUE spot GU10 te kopen of wil je graag (ook) een andere smart inbouwspot bestellen? Dan zal je direct vast kunnen stellen dat je daarvoor hier bij ons aan het beste adres bent. Niet alleen is het zo dat je bij ons een keuze kan maken uit tal van verschillende Philips HUE lampen, bovendien zal je ook kunnen concluderen dat je deze bij ons kan bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs. Bijkomstig is het verder ook interessant om te weten dat wij nog heel wat extra interessante voordelen aanbieden aan onze klanten. Deze bespreken we nog even extra uitgebreid door middel van de informatie die je hieronder aantreft.

Vragen? Stel ze aan onze deskundige klantenservice!

De informatie die je terug kan vinden op de productpagina’s van de Philips HUE lampen verstrekken je van heel wat interessante informatie over deze producten. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk altijd mogelijk dat je alsnog met bepaalde vragen zit over het kopen van de Philips HUE spots. Geldt dat ook voor jou? Dan kan je ervoor kiezen om deze vragen voor te leggen aan de medewerkers van onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen al jouw vragen meteen beantwoorden waardoor je in alle vertrouwen jouw Philips HUE lampen kan bestellen.

Altijd verzekerd van een snelle verzending

Heb je snel behoefte aan de Philips HUE lampen die je wenst te kopen? Ook dat is geen enkel probleem! Plaats je jouw bestelling voor 22:00? Dan kan je er doorgaans op rekenen dat deze de volgende (werk)dag bij je thuis zal worden afgeleverd. Ook wanneer je bestaande verlichting het dus met andere woorden heeft begeven en je deze graag zo snel mogelijk zou willen laten vervangen door slimme Philips HUE lampen ben je daarvoor dus bij ons aan het goede adres!

Geniet van gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50 euro

Indien je jouw Philips HUE spots net zoals mogelijke andere artikelen bij ons gaat bestellen kan je tot slot ook vaak aanspraak maken op gratis verzending. Bestellingen van meer dan 50 euro worden immers door ons volledig gratis verzonden. Op deze manier kan je zomaar rekenen op nog een extra financieel voordeel wanneer je jouw Philips HUE lampen aanschaft hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht