Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

IP65 spot | Inbouwspots badkamer IP65

Filters

Indien je van plan bent om nieuwe verlichting te kopen voor in de badkamer is de kans groot dat je voor bepaalde plaatsen uit zal komen bij een zogenaamde IP65 spot. Het betreft hier een spot welke kan worden gebruikt binnen de zogenaamde IP Zone 1 van de badkamer. Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke plaatsen er nu precies allemaal onder deze zone vallen? Zou je bovendien graag ook nog wat meer te weten willen komen over de mogelijkheden die het gebruik van inbouwspots badkamer IP65 met zich meebrengen? Dan is het zonder meer een aanrader om even alle informatie door te nemen die we voor jou op deze pagina hebben opgenomen.

Wanneer maak je gebruik van een IP65 spot?

De IP Zone 1 staat voor de verlichting welke zich binnen de 225 centimeter vanaf de bovenkant van het bad net zoals de douchebak bevindt. Voor deze verlichting geldt dus anders gezegd dat ze op regelmatige basis in contact komt met water. Dit gezegd hebbende komt ze nooit volledig onder water te zitten. Geschikte verlichting die geïntegreerd kan worden in deze zone beschikt over een IP-waarde van minimaal IP65. Het is absoluut zeer belangrijk om hier rekening mee te houden.

Wanneer kan je gebruikmaken van IP44?

Eén van de zaken waar je goed op moet letten bij het kopen van IP44 badkamer spots in plaats van een IP65 spot heeft te maken met de hoogte waar het plafond over beschikt ten opzichte van de vloer. Is er sprake van een hoogte van minder dan 2,25 meter? Dan dien je sowieso gebruik te maken van inbouwspots badkamer IP65. Voor IP44 geldt in die situatie dus dat ze niet voldoende is.

Ontdek ons volledige aanbod met badkamerverlichting

Ondanks het feit dat het kopen van een IP65 spot in veel gevallen dus een zeer interessante en zelfs essentiële keuze is moet het gezegd dat er uiteraard in ons aanbod hier bij 123ledspots ook nog heel wat andere mogelijkheden zijn terug te vinden. Wat dit betreft kan je onder meer denken aan:

Wil je dus met andere woorden graag IP44 badkamer LED spots bestellen? Of ben je op zoek naar een efficiënte manier om je spiegel te verlichten? Ook deze zaken behoren allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden hier bij 123eldspots!

Snel behoefte aan nieuwe inbouwspots badkamer IP65? Geen probleem!

Het komt in de praktijk vaak voor dat mensen snel behoefte hebben aan een nieuwe IP65 spot. Wanneer één of meerdere spots in je badkamer stukgaan spreekt het immers voor zich dat dit het gebruiksgemak van deze belangrijke ruimte danig kan beïnvloeden. Gelukkig hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Indien je kiest voor het bestellen van een IP65 spot uit het aanbod hier bij 123ledspots en je bestelt deze voor 22:00 ’s avonds kan deze doorgaans de volgende dag bij je thuis worden afgeleverd. Op deze manier kan je snel terug genieten van een optimale verlichting.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Voor de veiligheid is het zeer belangrijk dat er in de badkamer in elke zone gebruik wordt gemaakt van de correcte verlichting. Dit betekent dat je naar alle waarschijnlijkheid op verschillende plaatsen aangewezen zal zijn op het gebruik van een speciale IP65 spot. Vooraleer over te gaan tot het bestellen van één of meerder inbouwspots badkamer IP65 is het dan ook in de praktijk altijd een must om even na te gaan welk type verlichting zich het beste leent voor welke plaats in de badkamer.

Bovenstaande kan voor veel mensen toch enigszins een probleem vormen. Hoe weet je nu immers zeker wanneer gebruik te maken van een IP65 spot en wanneer kies je beter voor een ander exemplaar? De informatie die je aantreft op deze pagina kan je daar zonder twijfel bij helpen. Is het één en ander voor jou echter nog niet helemaal duidelijk? Dan is het wellicht een goede keuze om even jouw vraag over de IP65 spot voor te leggen aan onze ervaren klantenservice medewerkers.

Bestel ook jouw IP65 spot nu hier bij 123ledspots!

Heb jij ook behoefte aan een IP65 spot in jouw badkamer? Dan zal je deze graag willen bestellen bij een echt interessante webwinkel. Wij zorgen er hier bij 123ledspots altijd voor dat onze klanten kunnen rekenen op een allround uitstekende kwaliteit en service. Dit blijkt onder meer uit de vele voordelen waar je bij ons op kan rekenen. Enkele van deze voordelen zijn meer concreet de onderstaande:

  1. Omdat mogelijke vragen altijd efficiënt worden beantwoord door onze klantenservice;
  2. Omdat je bij bestellingen van meer dan 50 euro kan rekenen op gratis verzending;
  3. Omdat bestellingen geplaatst voor 22:00 de volgende dag geleverd kunnen worden.

Wil jij ook graag aanspraak kunnen maken op de interessante voordelen zoals hierboven aangegeven? Dan is het met absolute zekerheid interessant om ervoor te kiezen om ook jouw nieuwe IP65 spot te bestellen hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht