Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Zaagmaat 16 mm

Filters

LED Inbouwspots met Zaagmaat 16mm

LED inbouwspots met een zaagmaat van 16mm zijn geschikt voor situaties waarin een zeer compacte inbouwspot gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin er weinig ruimte is voor de inbouw van verlichting, zoals in kleine kamers, smalle gangen of bij het plaatsen van verlichting in meubels. Een zaagmaat van 16mm is de kleinste zaagmaat voor inbouwspots en biedt daarmee een zeer compacte oplossing voor het verlichten van ruimtes.

Voordelen van 16mm Inbouwspots

Het belangrijkste voordeel van inbouwspots met een zaagmaat van 16mm is hun compacte formaat. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor situaties waarin weinig ruimte beschikbaar is voor verlichting. Daarnaast zorgen ze voor een strakke en minimalistische uitstraling, doordat ze vrijwel naadloos in het plafond of meubel worden weggewerkt.

Een nadeel van deze maat inbouwspot is dat de lichtopbrengst over het algemeen lager is dan bij grotere inbouwspots. Dit komt doordat er minder ruimte is voor de led-chips en de reflectoren die het licht bundelen. Hierdoor zijn ze minder geschikt voor het verlichten van grote ruimtes of voor het creëren van een sterke lichtbron.

Als je op zoek bent naar een compacte en strakke oplossing voor het verlichten van kleine ruimtes of meubels, dan zijn LED inbouwspots met een zaagmaat van 16mm zeker het overwegen waard. Let wel op dat de lichtopbrengst mogelijk wat lager is dan bij grotere inbouwspots, dus houd hier rekening mee bij het bepalen van de gewenste verlichting.

Andere zaagmaten bij 123ledspots

Is 16mm toch niet de zaagmaat die je nodig hebt? Dan heb je bij 123ledspots voldoende keuze uit andere zaagmaten.

Inbouwspots 16mm zaagmaat kopen bij 123ledspots.nl

Als jij op zoek bent naar inbouwspotjes met 16mm zaagmaat, dan zit je bij 123ledspots aan het juiste adres. Bij ons altijd gratis verzending bij aankoop van 50 euro of meer. Heb je voor 22:00 besteld? Dan krijg je het de volgende dag al in huis!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht