Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Zelf slimme verlichting samenstellen

Kunnen we je helpen? Stel zelf je set slimme of smart verlichting samen:

Wat heb je nodig?

Nieuw in de wereld van smart verlichting? Geen zorgen. Bij 123ledspots helpen we je graag met het samenstellen van slimme verlichting voor jouw woning. Op deze pagina lees je dan ook alles over wat je nodig hebt voor slimme verlichting in huis. Wil jij meer weten over smart verlichting? Lees dan onze blog: Alles wat je moet weten over slimme verlichting

Om te bepalen wat je nodig hebt bij het samenstellen van slimme verlichting is het nodig om jezelf de vraag te stellen wat je precies wilt bereiken. Denk hierbij aan hoe je de verlichting wilt bedienen. Wil je je verlichting met een app kunnen bedienen? Dan heb je een zogenaamde bridge c.q. gateway nodig. 

Deze zorgt voor de communicatie tussen je Smartlife App en je verlichting, schakelaars enzovoorts. Ook kun je hier andere apparaten mee bedienen die ook met het ZigBee protocol werken. Zoals bijvoorbeeld gordijn en zonnescherm bedieningen. Handig voor als je van plan bent om nog meer zaken te automatiseren in jouw woning.

Deze bridge c.q. gateway kun je eenvoudig in je meterkast plaatsen, maar bijvoorkeur dicht bij je wifi punt. 

De Smartlife app  is gratis te downloaden en te gebruiken:

  

 

Vervolgens kun je je Smart led-verlichting hier op aansluiten. 

Deze zijn in verschillende kleuren en als starterset bij ons te vinden inclusief de bridge c.q. gateway:

Wil je de sets uitbreiden met meerdere spots? Deze kun je hier vinden:

Heb je geen zin een kermis van kleuren? Uiteraard zijn al deze spots d.m.v. de app ook in een warm-witte of zelfs in een extra witte werklicht-kleur te zetten. 


Wil je de verlichting ook met een aparte (draadloze) schakelaar kunnen bedienen? Dat kan met deze schakelaar.

Deze draadloze schakelaar  kun je toevoegen aan je bridge c.q. gateway en kun je al je verlichting individueel of gezamenlijk mee bedienen. 


Heb je geen slimme maar 'domme' led-verlichting? Dan kun je toch deze verlichting slim maken door middel van deze zigbee-module of zigbee-leddimmer aan te sluiten op je bridge c.q. gateway:

Hoe werkt dat?

De ZigBee modulekun je bijvoorbeeld monteren op je plafond. Je sluit deze aan tussen je stroompunt en  je led-lampen. Meld hem aan in je Smartlife app en je kunt de 'domme' led-lampen bedienen vanuit je app. Zo simpel en slim is dat. 

De dimmerkun je op de plaats monteren van je huidige schakelaar of led-dimmer. Meld hem aan in je Smartlife app en je kunt de 'domme' led-lampen bedienen vanuit je app. Zo simpel en slim is dat. 

Deze module of dimmer kun je op al onze inbouw-led-spots gebruiken. Zo maak je je huis helemaal verlichting-slim.  

 


  • Heb je nog vragen?

Mail of bel ons gerust en wij kunnen je uitgebreid adviseren. 
Mail: [email protected] 
Of telefonisch: 079 - 711 21 48

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht