Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht
0

Philips Hue Accessoires, Dimmers, Bridge

Philips Hue Accessoires

Om volop te kunnen genieten van jouw Philips Hue verlichting, heb je aanvullende Philips Hue accessoires nodig. Bij 123ledspots.nl hebben wij de verschillende Hue accessoires die jouw smart home set-up afmaken.

Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge is de verbinding tussen de verlichting en jouw smart systeem. Verbind de bridge aan de router die bijvoorbeeld in de meterkast hangt. Vanaf nu kun je routines en timers instellen waardoor je verlichting automatisch geregeld wordt. Ook maakt de bridge het mogelijk om de verlichting te koppelen met jouw smart systeem zoals: Google Home, Apple homekit en Amazon Alexa. Vanaf dat moment is je verlichting ook met spraak bedienbaar. Of je nu gekozen hebt voor Philips Hue inbouwspots of voor Philips Hue GU10 spots, zolang deze zijn gekoppeld met de bridge, zijn deze altijd van afstand te besturen.

Philips Hue Dimmer en schakelaar

Wil jij graag gebruik maken van de Philips Hue lampen, maar wil je hiervoor geen aparte bridge voor installeren? Dan is het ook mogelijk om de verlichting te koppelen met een Philips Hue Dimmer en Schakelaar. Deze Philips Hue dimmer kun je eenvoudig koppelen aan je hue lampen, zodat je deze van afstand kunt dimmen en besturen. Geheel zonder de koppeling met een bridge! Let er wel op dat de dimmer schakelaar alleen werkt voor de verlichting van Hue. Wil jij de verlichting koppelen aan jouw smart home systeem? Dan is het toch echt nodig om een bridge te installeren.

Philips Hue accessoires kopen bij 123ledspots.nl

Ga jij Philips Hue accessoires kopen? Dan is het een verstandige keuze om dat bij 123ledspots.nl te doen. Wij verzenden bestellingen die op werkdagen voor 22:00 zijn geplaatst, dezelfde dag nog. Bovendien hebben wij door onze jarenlange ervaring in LED Verlichting alle informatie paraat die jij nodig hebt bij het verlichten van je huis. Neem voor vragen dus ook gerust contact op met onze klantenservice.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- geen verzendkosten
2 weken op zicht