Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Philips HUE accessoires

Indien je ten volle wil kunnen genieten van je Philips HUE verlichting is het met zekerheid een goed idee om er tevens voor te kiezen om één of meerdere van de Philips HUE accessoires te kopen. Voor heel wat mensen geldt dat ze niet precies weten waar ze hier nu allemaal van kunnen verwachten (en vooral ook wat niet). Is het voor jou ook niet helemaal duidelijk aan welke accessoires je mogelijks behoefte kan hebben voor jouw Philips HUE verlichting? Blijf dan vooral verder lezen!

Waarom kiezen voor Philips HUE verlichting?

Veel mensen die graag nieuwe LED lichten willen kopen voor in hun woning komen uiteindelijk uit bij de Philips HUE verlichting. Dat hoeft niet te verbazen. Deze verlichting van het merk Philips staat er immers om bekend heel wat interessante voordelen met zich mee te brengen. Onder meer is het zo dat deze verlichting in tal van verschillende vormen kan worden aangeschaft, namelijk:

Zou je graag een complete set willen kopen zodat je meteen aan de slag kan met de Philips HUE verlichting in je woning? Ook voor het kopen van een complete Philips HUE set ben je hier bij ons uiteraard aan het juiste adres. Dit bovendien uiteraard steeds tegen de interessantste prijs.

Welke Philips HUE accessoires bestaan er allemaal?

Wanneer je overtuigd bent van de voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van de Philips HUE smart verlichting zal je ook even stil willen blijven staan bij de verschillende accessoires die daarvoor op de markt zijn terug te vinden. Wat deze Philips HUE accessoires betreft maken we uiteraard een onderscheid tussen tal van verschillende soorten artikelen. Denk hierbij aan:

  • Een Philips HUE bridge;
  • Een Philips HUE dimmer;
  • Een Philips schakelaar.

Aan welke van deze verschillende Philips HUE accessoires je mogelijks behoefte kan hebben is afhankelijk van onder meer de manier waarop je jouw HUE lampen wil gaan bedienen. Bepaal dus vooral even voor jezelf vooraleer tot het kopen van één of meerdere accessoires over te gaan.

Wat is de Philips HUE Bridge?

Eén van de bekendste en tevens ook populairste Philips HUE accessoires is ongetwijfeld de Philips HUE Bridge. Voor dit toestel geldt dan ook dat ze de verbinding vormt tussen enerzijds je draadloze spots of slimme spots GU10 (of andere verlichting) en anderzijds je smart systeem. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bridge te verbinden met de router. Vervolgens kan je routines net zoals timers instellen wat ervoor zal zorgen dat de verlichting automatisch kan worden geregeld. Daarnaast maakt de Philips HUE Bridge het tevens mogelijk om je verlichting te verbinden met bijvoorbeeld Google Home, Apple Homekit en natuurlijk ook Amazon Alexa. Op deze manier wordt het voor jou tevens mogelijk om de verlichting in je woning te bedienen door middel van spraakbesturing.

Haal ook jouw Philips HUE accessoires vandaag nog in huis!

Op het ogenblik dat je graag slimme verlichting zoals bijvoorbeeld een smart inbouwspot wenst te kopen zal je tot de conclusie komen dat je hier bij 123ledspots een keuze kan maken tussen heel wat verschillende mogelijkheden. Zo kan je bij ons buiten Philips HUE verlichting en Philips HUE accessoires ook zogenaamde Zigbee lampen bestellen. Heb je behoefte aan meerdere artikelen? Overweeg dan altijd om deze samen te kopen. Voor bestellingen van meer dan 50 euro geldt namelijk dat wij onze klanten altijd gratis verzending aanbieden!

Heb je snel behoefte aan bepaalde Philips HUE accessoires? Dan zal het je bovendien ook goed doen om te weten dat bestellingen geplaatst voor 22:00 doorgaans de volgende (werk)dag bij je thuis worden afgeleverd! In ieder geval mag het duidelijk zijn, er bestaat geen betere plaats om jouw nieuwe Philips HUE accessoires te bestellen dan hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht