Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Slimme verlichting | Smart verlichting

Filters

De keuze voor het integreren van slimme verlichting in je woning zorgt ervoor dat je in één klap kan rekenen op heel wat extra interessante voordelen. Smart verlichting kan dan ook niet alleen op tal van verschillende manieren worden bediend, bovendien is het zo dat ze ook kan worden ingezet voor het creëren van de meest optimale sfeer op basis van de situatie in kwestie. Voor veel mensen geldt bovendien dat ze de technische mogelijkheden die deze verlichting met zich meebrengt ook benutten om het tijdens hun vakantie te laten lijken alsof ze toch gewoon thuis zijn. Ben jij ook van plan om nieuwe verlichting te kopen en wil je graag kunnen rekenen op enkele extra interessante, technische snufjes? Ontdek dan zeker ons geweldige aanbod met slimme verlichting!

Waarom kiezen voor slimme verlichting in je woning?

Wanneer je op het punt staat om nieuwe verlichting te kopen voor in je woning kan je daarbij een keuze maken tussen twee verschillende opties. Of je kiest voor standaard verlichting of je kiest voor het kopen van slimme verlichting. Bij het maken van deze laatste keuze kan je onder meer gebruikmaken van bijvoorbeeld een speciale smart inbouwspot. De voordelen die je kan ervaren bij het gebruik van slimme verlichting spreken eigenlijk voor zich. Denk hierbij aan:

  • Het is mogelijk om je verlichting op verschillende manieren te bedienen;
  • Je kan bij het dimmen automatisch ook de lichtkleur laten aanpassen;
  • Het is mogelijk om je verlichting in te zetten als afschrikmiddel voor inbrekers.

Het besturen van je slimme verlichting kan in de praktijk op tal van verschillende manieren gebeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor spraakbesturing, maar kan je ook gebruikmaken van een handige app die je kan installeren op je smartphone of tablet. Op deze manier is het zelfs mogelijk om je verlichting te bedienen wanneer je niet thuis bent. Ook het bedienen van slimme  verlichting met behulp van een afstandsbediening hoort tot de mogelijkheden. Kies je voor bijvoorbeeld Philips HUE verlichting? Dan kan je bij het dimmen van je LED licht ook meteen de kleurtemperatuur laten veranderen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap! In ieder geval mag het duidelijk zijn, de mogelijkheden waar je van kan genieten bij smart verlichting zijn absoluut zeer interessant te noemen.

Maak kennis met de smart verlichting van Philips

Eén van de opties die je terug kan vinden in het aanbod met slimme verlichting hier bij 123ledspots is de zogenaamde Philips HUE verlichting. Dit is meteen ook één van de populairste mogelijkheden voor wat het kopen van smart verlichting betreft welke op de markt is terug te vinden. Indien je verlichting van dit merk wenst te kopen kan je onder meer kiezen voor de standaard Philips HUE inbouwspot. In ons assortiment van Philips zijn uiteraard ook nog tal van andere zaken terug te vinden zoals:

Wil je bovendien graag ook één of meerdere Philips HUE accessoires kopen? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Sinds jaar en dag vormt de Philips verlichting één van de interessantste en populairste opties op vlak van slimme verlichting die op de markt zijn terug te vinden. Indien ook jij hier interesse in hebt kan je alles wat je maar wenst in ieder geval in ons aanbod terugvinden.

Toch eerder op zoek naar verlichting van een ander merk? Geen probleem!

Hoe interessant de slimme verlichting van Philips ook mag zijn, het spreekt voor zich dat je ook interesse kan hebben in één van de vele andere merken die op de markt terug te vinden zijn. Ook dat is geen probleem. In ons assortiment kan je bijvoorbeeld ook zogenaamde Zigbee lampen terugvinden. Voor deze lampen geldt dat ze het zogenaamde Zigbee communicatieprotocol ondersteunen, wat één van de populairste smart home protocollen is op de markt. Ook de Philips Hue lampen werken hier naadloos mee samen. Dit geldt echter ook voor menig aantal andere draadloze spots die in ons aanbod zijn terug te vinden. Wees er dus zeker van om even een blik te werpen op ons volledige assortiment met draadloze spotjes.

Bestel ook jouw slimme verlichting nu hier bij 123ledspots!

Voor steeds meer mensen geldt dat ze zweren bij het gebruik van slimme verlichting. Wil jij ook graag kunnen rekenen op de talrijke extra voordelen die aan deze vorm van verlichting verbonden zijn? Dan is dat uiteraard perfect mogelijk. Door je bestelling bij ons te plaatsen kan je rekenen op heel wat extra aantrekkelijke voordelen. Enkele van deze voordelen zijn alvast de onderstaande:

  • Smart verlichting besteld voor 22:00 kan de volgende dag worden geleverd;
  • Bij vragen kan onze deskundige klantenservice je meteen verder helpen;
  • Bestellingen van meer dan 50 euro worden gratis verzonden.

Bovendien is het uiteraard ook zo dat je een keuze kan maken uit een zeer groot aanbod aan uiteenlopende mogelijkheden. Klinkt dit alles jou ook als muziek in de oren? Waarom dan nog langer wachten? Bestel vandaag ook jouw slimme verlichting tegen de interessantste voorwaarden hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht