Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Inbouwspots kantelbaar | Kantelbare spots

Filters

Inbouwspots kantelbaar maken het zoals de naam aangeeft mogelijk om de richting waarin het licht straalt aan te passen. Voor de armatuur geldt dat ze vast zit in het plafond, maar de lamp die zich in de armatuur bevindt kan bewegen. Wanneer je kiest voor het kopen van standaard inbouwspots LED zal je tot de conclusie komen dat het licht daarbij altijd recht omlaag schijnt. Indien je kiest voor het kopen van een kantelbare spot is dat niet het geval. Op deze manier kunnen ook donkere hoeken en nissen op een zeer efficiënte manier worden verlicht. Wil je graag meer te weten komen over deze spots of wil je graag meteen tot aankoop overgaan? Dan is het alvast zeker een aanrader om ons aanbod met kantelbare LED spots even te ontdekken.

Waarom kiezen voor inbouwspots kantelbaar?

Zoals hierboven in de inleiding werd aangehaald is het zo dat je bij de standaard LED verlichting rekening dient te houden met een niet onbelangrijk nadeel. Wanneer je kiest voor het kopen van één van de verschillende standaard spotjes op de markt zal je immers tot de conclusie komen dat deze slechts in één enkele richting licht kunnen laten schijnen. Dat kan best vervelend zijn. Dit is niet in het minst het geval wanneer er in de ruimte die moet worden verlicht sprake is van bijvoorbeeld donkere hoeken en nissen die op die manier nauwelijks of niet te verlichten vallen.

De keuze voor inbouwspots kantelbaar kan vanwege bovenstaande dan ook al snel zijn gemaakt. Bovendien profiteer je op deze manier uiteraard ook van de voordelen die zijn verbonden aan LED verlichting ten opzichte van halogeenverlichting. Voor deze laatste geldt immers dat ze in de praktijk een behoorlijk stuk milieuvriendelijker en energiebesparender is.

Een kantelbare spot kopen in verschillende kleuren

Ook wanneer je kiest voor het kopen van kantelbare spot spreekt het voor zich dat deze over een passende kleur zullen moeten beschikken bij de rest van het interieur van je woning. Dat is geen probleem. Binnen ons aanbod met inbouwspots kantelbaar is het immers mogelijk om een keuze te maken tussen exemplaren in tal van verschillende kleuren. Denk hierbij meer concreet aan:

  • Zwarte kantelbare inbouwspots;
  • Witte kantelbare inbouwspots;
  • Een RVS kantelbare spot.

Naast bovenstaande zal je ook tot de conclusie komen dat er op praktisch vlak bepaalde verschillen bestaan tussen de diverse mogelijkheden die deel uitmaken van ons aanbod. Zo kan je uiteraard bijvoorbeeld ook kiezen voor speciale dimbare exemplaren. Op deze manier slaag je erin om in elke situatie altijd precies de meest optimale verlichting en sfeer te creëren.

Op zoek naar meerdere exemplaren? Geen probleem!

Indien je inbouwspots kantelbaar wenst te kopen is de kans groot dat je niet zomaar op zoek bent naar één enkel exemplaar. In plaats daarvan is het zo dat je vaak zal willen kiezen voor het kopen van meerdere exemplaren in één keer. Dat is perfect mogelijk hier bij 123ledspots! Bij ons kan je dan ook perfect kiezen voor het kopen van een LED inbouwspots set. Deze sets kunnen bestaan uit:

  • 2 inbouwspots;
  • 3 inbouwspots;
  • 4 inbouwspots.

Uiteraard zijn er ook sets verkrijgbaar bestaande uit nog meer kantelbare spots. Het kopen van een dergelijke set met inbouwspots kantelbaar zorgt er in de praktijk voor dat je niet alleen kan rekenen op een financieel, maar bovendien ook nog eens op een interessant praktisch voordeel. Deze voordelen maken het kopen van een dergelijke set meer dan het overwegen waard.

Bestel ook jouw inbouwspots kantelbaar vandaag nog!

Spreken de voordelen die verbonden zijn aan inbouwspots kantelbaar jou ook wel aan? Dan hoef je het kopen niet langer uit te stellen! Bovendien geldt voor deze spots dat je ze hier bij ons aanschaft tegen de meest interessante voorwaarden en in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Enkele opties die je binnen ons assortiment aantreft zijn dan ook de volgende:

Uiteraard kan je ook kiezen tussen verschillende zaagmaten. Eén van de populairste opties uit ons assortiment zijn:

Met bovenstaande is er een oplossing voor elk type inbouwspot op maximale inbouwdiepte in ons aanbod terug te vinden. Ben je eerder op zoek naar mini spotjes die kantelbaar zijn? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Vanaf een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro worden jouw inbouwspots kantelbaar en eventuele andere artikelen overigens ook nog eens helemaal gratis verzonden!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht