Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste spiegel led verlichting van het land?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste spiegel led verlichting van het land?

Je badkamer is een ruimte waarin je lekker wil ontspannen of waarin je jezelf wil verzorgen. Door gebruik te maken van de juiste badkamerverlichting is het mogelijk om de sfeer en de uitstraling te realiseren die bij jou past. Spiegel led verlichting is de ideale verlichting om functionaliteit en veiligheid terug te laten komen in je badkamer.

 
 

Opkomst van LED

Led verlichting is de afgelopen jaren sterk in opkomst en zal in de komende jaren nog veel verder blijven groeien. In 2014 vertegenwoordigde led verlichting al 20% van de gehele lichtmarkt, waarin nog een verdere stijging wordt verwacht van 25% in de komende vijf jaar. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat led verlichting op steeds meer gebieden toepasbaar is. Spiegel verlichting is één van de mogelijkheden waarbij het mogelijk is om led lampen te gebruiken in combinatie met led verlichting. Door de huidige ontwikkelingen is het ook mogelijk om verschillende kleuren te verwerken in je verlichting, van bijvoorbeeld zacht rood tot felblauw.

 
 

Spiegel led verlichting in je badkamer

Spiegel led verlichting

Door gebruik te maken van de juiste spiegel led verlichting is het mogelijk om functionele verlichting te realiseren je badkamer. Naast het douchen en het toilet is de spiegel één van de belangrijkste onderdelen binnen je badkamer. Je spiegel staat over het algemeen centraal in je badkamer en voor de spiegel moet je een aantal belangrijke handelingen verrichten. Spiegel led verlichting wordt daarom voornamelijk gebruikt om veel licht te geven, waardoor het mogelijk is om deze handelingen te verrichten.

-          Opfrissen
-          Haar doen
-          Scheren
-          Make-up
-          Tanden poetsen
-          Etc.


Spiegel led verlichting is er in alle soorten en maten. Wil je led verlichting rondom je gehele spiegel of wil je liever alleen verlichting vanaf de bovenkant, de zijkanten of misschien wel in de spiegel zelf? Op dit moment zijn de bovenstaande mogelijkheden al beschikbaar voor jou. Spiegel led verlichting zal zich echter in de loop der tijd verder blijven ontwikkelen. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op de één of andere manier wel gerealiseerd worden tegenwoordig. Op die manier kan er beter worden ingespeeld op de wensen en behoeften van jou als consument! 

 
 

Veiligheid

In je badkamer is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Over het algemeen is de badkamer een vochtige plek, waardoor het niet mogelijk is om zomaar een lamp te plaatsen. Vochtigheid en elektriciteit zijn twee onderdelen die over het algemeen niet goed met elkaar samen gaan. De spiegel led verlichting moet daarom voldoen aan bepaalde waterdichtheid. Voor verlichting rondom de wastafel en vlakbij de douche of het bad is een waterdichtheid bepaald van IP44. Voor badkamer verlichting in je douche of rondom je bad is de waterdichtheid bijvoorbeeld bepaald op IP45. In het geval van verlichting in bad is de waterdichtheid bepaald op IP67. Door gebruik te maken van deze gegevens is het mogelijk om eventuele risico’s in je badkamer te vermijden. Veiligheid gaat tenslotte voor alles! 

 
 

De badkamer verlichting die bij jou past

Spiegel led verlichting is slechts een onderdeel van je complete badkamer verlichting. In onze blog: ‘Test: Welke badkamerlichting past bij jou?’ is het mogelijk om aan de hand van een stappenplan erachter te komen welke badkamer verlichting het beste bij jou past.

 
 

Creëer sfeer in huis met led verlichting

Naast badkamer verlichting kan led verlichting ook gebruikt worden in andere delen van je huis of zelfs rondom het huis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om led verlichting te gebruiken in je keuken en je woonkamer, maar ook in de tuin is het mogelijk om led verlichting te gebruiken. In onze blog: ‘Creëer sfeer in huis met led verlichting’ worden de verschillende aspecten individueel behandeld.

 
 

Spiegel led verlichting

Meer informatie over spiegel led verlichting

Door gebruik te maken van spiegel led verlichting is het mogelijk om functionele verlichting te realiseren in je badkamer. Heb je vragen over spiegel led verlichting of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen! 
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht