Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Creëer sfeer in huis met LED

Creëer sfeer in huis met LED

Ben jij op zoek naar meer sfeer in je huis? De winterperiode komt er weer aan en het wordt buiten steeds sneller donker. Na een dag hard werken wil je thuis lekker kunnen relaxen in de woonkamer, in de keuken of in de badkamer. Door gebruik te maken van led verlichting is het mogelijk om meer sfeer te creëren in huis!


Creëer sfeer in huis met LED

 

Voordelen LED

Led verlichting is een nieuwe vorm van verlichting die steeds vaker wordt gebruik ter vervanging van de gloeilamp en halogeenspot. De markt rondom LED blijft zich ontwikkelen, omdat deze vorm van belichting wordt gezien als de toekomst van het licht. Led lampen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor de sfeer naast het dimmen van licht ook bepaald kan worden door gebruik te maken van bepaalde kleuren. De voordelen van LED worden hieronder puntsgewijs weergegeven:

-        Energiezuinig

-        Kostenbesparend

-        Lange levensduur

-        Geringe stralingswarmte (veilig)

-        Veelzijdig te gebruiken

-        Makkelijk te vervangen

-        Blijft zich nog steeds ontwikkelen

 
 

 

Sfeer creëren woonkamer verlichting

Naast de slaapkamer is de woonkamer dé plek in je eigen huis om tot rust te kunnen komen. In je eigen woonkamer kan je even lekker languit op de bank gaan liggen om naar de televisie te kijken of kan je gezellig samen met je kinderen een spelletje spelen. Goede woonkamer verlichting is naast de meubelen, de decoratie en de kleuren daarom onmisbaar om een sfeervolle woonkamer te creëren. Door gebruik te maken van led lampen is het mogelijk om de sfeer te creëren die bij jouw eigen stijl past. Daarbij is het belangrijk om te weten welk type verlichting je op welke plaats wil om vervolgens de juiste lamp voor iedere ruimte en functie te kiezen. Wil je liever een hanglamp of liever plafondverlichting of ingebouwde spots? Daarom is het belangrijk om in eerste instantie een verlichtingsplan te maken, waarin je rekening houdt met wat voor verlichting je waar nodig hebt en welk type verlichting je daar wil gaan gebruiken. Op die manier is het mogelijk om de verlichting in je woonkamer aan te passen om je eigen stijl en daardoor meer sfeer te creëren in je eigen woonkamer!

 
 

Keuken verlichting

De keuken gaat steeds vaker een belangrijke rol spelen in jouw leven. Steeds meer mensen maken bijvoorbeeld gebruik van een open keuken, waardoor de keuken zorgt voor rust en ruimte in je huis en zo meer betrokken wordt bij het huis. In de keuken worden bepaalde handelingen verricht waarbij het noodzakelijk is om goed zicht te hebben over de situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snijden van een stuk vlees of bij het inschenken van een glas. Keuken verlichting kan daarom onderverdeeld worden in basisverlichting, werkverlichting en sfeerverlichting. De basisverlichting verlicht de gehele ruimte, de werkverlichting is noodzakelijk bij de werkoppervlakken en de met sfeerverlichting is het mogelijk om de sfeer in je keuken af te stemmen op de stijl van het huis. In onze blog 5 stappen voor de juiste keukenverlichting is het mogelijk om aan de hand van vijf stappen erachter te komen welke verlichting je wil gebruiken in je eigen keuken. 

 

Trap verlichting met led lampjes


Trap verlichting
is een opkomende trend binnen het verlichten van een huis. In de trap verlichting wordt voornamelijk gebruik gemaakt van led lampjes en deze kunnen op verschillende manieren geïntegreerd worden. Het is mogelijk om de led lampjes in de treden te plaatsen, maar ook op de muur of zelfs in de trap leuning. Door gebruik te maken van trap verlichting wordt niet alleen de veiligheid in huis vergroot, maar kan er ook meer sfeer worden gecreëerd. Dit is vooral van toegevoegde waarde wanneer het buiten donker is of als je s’nachts de trap moet nemen. LED in de trap kan een hele subtiele en chique uitstraling hebben, maar ook een vrolijke en opgewekte uitstraling hebben. Kortom, met led trap verlichting kan je op een unieke manier meer sfeer en veiligheid creëren in huis!
 
 

Badkamer verlichting

Je hebt het vast wel eens gezien op foto’s of misschien zelf op vakantie. Van die extreem luxe badkamers met alles erop en eraan. Van grote douchekoppen en wasbakken tot jacuzzi’s en een mega grote douche. Voor het merendeel van de consumenten is het niet mogelijk om een vergelijkbare badkamer te realiseren. Dit kan komen door een gebrek aan ruimte of een gebrek aan financiën. Maar door gebruik te maken van de juiste badkamer verlichting is het wel mogelijk om een vergelijkbare sfeer te creëren. Elke badkamer is echter anders en heeft daardoor een individuele benadering nodig om de juiste sfeer terug te laten komen. Van een kleine badkamer met alleen een douche tot een badkamer met een ligbad en tegels. In onze blog Test: Welke badkamer verlichting past bij jou? is het mogelijk om aan de hand van een aantal stappen te bepalen welke badkamer verlichting je nodig hebt om de gewenste sfeer te creëren.Sfeer creëren buiten verlichting 

 

Het verlichten van de tuin is nagenoeg onmisbaar, zeker als het in de huidige tijd van het jaar snel donker wordt. In deze periode wil je ook s’avonds nog kunnen genieten van je mooie tuin. Door gebruik te maken van LED is het mogelijk om op een unieke manier sfeer te creëren in de tuin. In zijn verscheidene mogelijkheden om je tuin te laten verlichten in combinatie met led lampen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondspots, wandspots en prikspots. Op die manier is het mogelijk om je tuin op de juiste plaatsen te verlichting en zo de gewenste sfeer te creëren die aansluit bij je eigen wensen en behoeften. Tuin verlichting is naast het creëren van sfeer ook functioneel. Er is niets vervelender om in het donker zonder licht door de tuin te moeten lopen. Voor je het weet val je over iets heen of stap je per ongeluk in de tuin. Door gebruik te maken van LED in de tuin kunnen mogelijke ongelukken worden voorkomen.

 
 

Meer informatie over LED

Door gebruik te maken van LED is het mogelijk om op verschillende manieren sfeer te creëren in en rondom het huis. Heb je vragen over LED of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht