Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Inbouwspots inbouwdiepte 30 mm

Filters

Eén van de mogelijkheden waarover je beschikt voor wat het gebruik van LED licht betreft zijn de inbouwspots inbouwdiepte 30 mm die zijn terug te vinden in ons assortiment. Zoals de naam aangeeft betreft het hier LED spotjes die beschikken over een inbouwdiepte van maximaal 30 mm. Hierdoor kunnen ze in heel wat verschillende (soorten) oppervlakken worden geïntegreerd. Indien jij ook op zoek bent naar spotjes die beschikken over een dergelijke maximale inbouwdiepte is het in ieder geval een aanrader om even een blik te werpen op ons assortiment. Op deze manier kan je altijd precies die spots bestellen die voor jouw situatie over de beste kenmerken beschikken.

In welke kleuren koop je jouw inbouwspots inbouwdiepte 30 mm?

In eerste instantie kan het interessant zijn om even stil te blijven staan bij de kleur waar de spotjes over dienen te beschikken. Voor de inbouwspots inbouwdiepte 30 mm die deel uitmaken van ons aanbod geldt dat ze verkrijgbaar zijn in meerdere verschillende kleuren. Denk hierbij aan:

  • RVS;
  • Wit;
  • Zwart.

Ondanks het feit dat inbouw LED spotjes uiteraard voor een groot deel worden ingebouwd in het oppervlak van je keuze is het wel zo dat ze nog steeds gedeeltelijk zichtbaar blijven. Het spreekt dan ook voor zich dat de kleur van de verlichting bij voorkeur optimaal moet matchen met de kleur van het oppervlak waarin ze wordt geplaatst. Alleen zo ontstaat een zekere mate van uniformiteit.

Waar verder nog rekening mee houden?

De kleur waar je inbouwspots inbouwdiepte 30 mm over dienen te beschikken is uiteraard niet het enige aandachtspunt waar je aandachtig voor zal willen zijn, in tegendeel. Wat verder dan ook te denken van bijvoorbeeld het feit of je de spots kan dimmen en of ze kantelbaar moeten zijn of niet?

De keuze voor een kantelbare LED inbouwspot zorgt er in de praktijk in ieder geval voor dat het licht niet alleen recht naar onderen kan schijnen. Op deze manier wordt het dan ook ook mogelijk om bijvoorbeeld donkere hoeken of nissen te verlichten in de ruimte. Het hoeft dus niet te verbazen waarom heel wat mensen toch maar kiezen voor kantelbare inbouwspots inbouwdiepte 30 mm.

Ook andere inbouwdieptes zijn mogelijk

De inbouwdiepte van spotjes kan zoals je ongetwijfeld wel weet in de praktijk danig verschillen. Buiten de exemplaren van 30 mm is het dan ook zo dat je in ons assortiment ook bijvoorbeeld inbouwspots inbouwdiepte van 12 mm terug kan vinden net zoals een inbouwspot met inbouwdiepte 20 mm. Buiten de inbouwdiepte is het natuurlijk ook van belang om stil te blijven staan bij zaagmaat waarvan sprake is. Ook deze zal immers voor een niet onbelangrijk deel bepalen welk type spot je het beste kan kiezen. Ook op dit vlak zijn er in ons assortiment menig aantal verschillende mogelijkheden terug te vinden. Denk hierbij onder meer aan inbouwspotjes zaagmaat 55mm, maar ook aan bijvoorbeeld inbouwspots 60mm. Je bent bij ons dus zeker niet alleen maar aan het goede adres voor het bestellen van inbouwspots inbouwdiepte 30 mm, in tegendeel!

Bestel ook jouw inbouwspots inbouwdiepte 30 mm vandaag nog!

Of je nu op zoek bent naar één enkele mini LED spot of je graag een LED inbouwspots set in huis wenst te halen, in al deze gevallen ben je voor het kopen van inbouwspots inbouwdiepte 30 mm hier bij 123ledspots aan het juiste adres. Door bij ons je bestelling te plaatsen ben je niet alleen verzekerd van een snelle levering (voor 22:00 besteld betekent de volgende dag in huis), daarnaast kan je ook nog eens rekenen op gratis verzending bij bestelbedragen van meer dan 50 euro. Spreken deze geweldige voordelen jou ook wel aan? Dan hoef je niet langer meer te wachten, maar kan je meteen ook jouw inbouwspots inbouwdiepte 30 mm bestellen hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht