Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Zaagmaat 20 mm

Filters

Zaagmaat 20mm

LED inbouwspots met een zaagmaat van 20mm zijn een populaire keuze voor het verlichten van verschillende soorten ruimtes. Deze maat inbouwspots is iets groter dan de kleine inbouwspots met een zaagmaat van 16mm. Hierdoor zijn ze geschikt voor situaties waarin nét iets meer ruimte beschikbaar is voor de inbouw van verlichting.

Je hebt LED inbouwspots met een zaagmaat van 20mm nodig wanneer je op zoek bent naar een compacte en strakke oplossing voor het verlichten van middelgrote ruimtes. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het verlichten van gangen, keukens, badkamers en slaapkamers. Door hun compacte formaat en strakke uitstraling passen ze goed bij moderne interieurs.

Voordelen van spots met 20mm zaagmaat

Het grootste voordeel van inbouwspots met een zaagmaat van 20mm is hun compacte formaat, gecombineerd met een hogere lichtopbrengst dan bij inbouwspots met een zaagmaat van 16mm. Hierdoor zijn ze geschikt voor het verlichten van middelgrote ruimtes en bieden ze een goede balans tussen lichtopbrengst en compactheid. Daarnaast zijn ze ook nog steeds geschikt voor situaties waarin er weinig ruimte is voor verlichting.

Een nadeel van inbouwspots met een zaagmaat van 20mm is dat ze mogelijk niet geschikt zijn voor het verlichten van grote ruimtes of voor het creëren van een sterke lichtbron. In deze situaties kan het nodig zijn om grotere inbouwspots te gebruiken om voldoende licht te creëren.

Als je op zoek bent naar een compacte en strakke oplossing voor het verlichten van middelgrote ruimtes, dan zijn LED inbouwspots met een zaagmaat van 20mm een goede keuze. Let wel op dat ze mogelijk minder geschikt zijn voor het verlichten van grote ruimtes en dat je in deze situaties mogelijk grotere inbouwspots moet gebruiken.

Inbouwspots zaagmaat 20mm kopen bij 123ledspots.nl

Als jij op zoek bent naar inbouwspotjes met 20 mm zaagmaat, dan zit je bij 123ledspots aan het juiste adres. Bij ons altijd gratis verzending bij aankoop van 50 euro of meer. Heb je voor 22:00 besteld? Dan krijg je het de volgende dag al in huis!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht