Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Zwarte inbouwspots; drie interieurstijlen waar ze perfect bij passen

  • Geplaatst op
  • Door Piet Jan Boers
  • 0
Zwarte inbouwspots; drie interieurstijlen waar ze perfect bij passen

Zwart is een gedurfde kleur om toe te voegen aan je interieur. In deze blog zetten we 3 interieurstijlen op een rijtje waarin zwarte inbouwspots perfect zullen passen.

Zwart is een gedurfde kleur om toe te voegen aan je interieur. Het is een bepalende kleur die de ruimte meteen veranderd wanneer je het toevoegt. Wanneer het op de juiste manier wordt toegevoegd, geeft het de ruimte juist een luxe en ook wat mysterieuze uitstraling. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kun je ook voor een minimalistische stijl kiezen waar zwart goed bij past. In deze blog zetten we 3 interieurstijlen op een rijtje waarin zwarte inbouwspots perfect zullen passen.

 

Zwarte inbouwspots in een industrieel interieur

De industriële woonstijl is gebaseerd op de fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. De stijl kenmerkt zich door zijn functionele elementen zoals zwaar houten meubels en metalen kasten, functionele verlichting en stoere, ruwe materialen zoals beton en metaal. Er wordt veelal gebruik gemaakt van de neutrale kleuren wit, zwart en grijs. Karakteristiek aan deze stijl zijn de ruwe, bakstenen wanden en de blootgelegde leidingen die ervoor zorgen dat de ruimte een grove, robuuste uitstraling krijgt. Combineer deze grove lijnen met de strakke lijnen van zwarte inbouwspots om het geheel af te maken. Plaats ze bij de bakstenen muur zodat deze mooi wordt uitgelicht tijdens de avonden voor een sfeervol effect.

 

industriële-keuken-zwarte-inbouwspots

 

Parisienne boutique interieur

Zwart wit als basis voor het interieur wordt steeds populairder. Dit is niet gek aangezien het elementaire tinten zijn die elkaar perfect aanvullen. Door het grote contrast tussen het vredige wit en het stoerdere zwart creëer je ruimte en krijgen de pronkstukken in je interieur de kans om te stralen. Dit effect is goed zichtbaar in de Parisienne boutique woonstijl. Er wordt gewerkt met de 2 basiskleuren en worden elementen in een andere kleur - veelal goud -  aan toegevoegd voor een knallend effect. Of het plafond nu zwart of wit is, zwarte inbouwspots horen helemaal thuis in deze trendy wooninrichting.

 

Parisienne-black-white

 

Minimalistische stijl

Is een Parisienne woonstijl iets te extravagant voor je? Zwart en wit zijn ook graag geziene tinten in een minimalistische woonstijl. Zo is een Scandinavisch interieur een veel geziene woontrend van de afgelopen jaren. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze trend over komen waaien uit het Noorden. Het interieur kenmerkt zich door zijn duurzame,rustige uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van neutrale tinten zoals wit en grijs. De accenten worden gelegd met zwarte- of pasteltinten.  Ook wordt er veel gewerkt met natuurlijke materialen zoals hout om de ruimte een warme uitstraling te geven. Een woontrend met een pure uitstraling waarin zwarte inbouwspots nét even dat speelse effect kunnen geven die de ruimte nodig heeft.

 

scandinavische-keuken-zwarte-inbouwspots

 

Natuurlijk is het plaatsen van zwarte inbouwspots niet beperkt tot deze interieurs maar zijn er nog vele andere mooie toepassingen in verschillende woonstijlen. Wilt u graag uw toepassing met ons delen? Laat dan een reactie achter, wij zijn erg benieuwd!

Wilt u meer weten over de toepassing van led verlichting in huis? Lees dan onze andere blogs voor meer informatie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht