Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Stijlvol en duurzaam verlichten met LED spots

  • Geplaatst op
  • Door Piet Jan Boers
  • 0
Stijlvol en duurzaam verlichten met LED spots

Heeft u er een hekel aan om jaar in jaar uit een paar spots te vervangen? Schrikt u ieder jaar weer van uw energierekening? Kies dan voor led spots.

Ledspots gaan veel langer mee dan traditionele gloeilampen, spaarlampen en halogeen lampen. Ledspots gaan gemiddeld tot wel 10 keer langer mee dan halogeen lampen! Traditionele halogeenspots hebben gemiddeld 1.000 branduren, een spaarlamp of tl-balk 10.000 uren, maar een ledlamp of -spot gaat meer dan 15.000 branduren mee.

 

Dat betekent dat u niet ieder jaar in de bouwmarkt staat om nieuwe spots aan te schaffen. Daarnaast worden ze minder warm en zijn ze een stuk voordeliger in gebruik. Steeds meer mensen maken de overstap van conventionele spots (gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen) naar ledspots.

 

Uurtje over? Vervang uw spotjes

Mensen stappen onder andere over, omdat de meeste ledspots gemakkelijk te installeren zijn. 90% van de ledlampen passen naadloos in de boorgaten en fittingen van uw conventionele spots. Let bij de aanschaf dus goed op de aansluiting van de lamp, zodat de ledspot direct in uw conventionele lampfitting past. Onderstaande fittingen zijn het meest gangbaar:

 

Retrofit

De term 'retrofit' is bedacht door Phillips. Ledlampen die dit keurmerk dragen hebben een fitting die naadloos in de aansluiting van uw oude lamp past.

 

GU10: De fitting voor 230 volt ledspots, ook wel bekend als de bajonetsluiting

E27: Beter bekend als de grote draaifitting, geschikt voor 230 volt ledverlichting

E14: Kleine draaifitting, tevens geschikt voor 230 volt ledverlichting

GU5,3/MR16: De fitting met de “twee pennetjes”, geschikt voor 12 volt ledspots

GU4/MR11: Tevens een 12 volt  ledspot aansluiting met de kleinste doorsnede

GU10 fitting.E27 fitting.E14 fitting.GU 5.3/MR16 fitting.GU4/MR11 fitting.


Een fluitje van een cent dus! Conventionele spot eruit, ledspot erin. Zeker met de GU10, E27 en E14 fitting zijn uw conventionele lampen een op een te vervangen. Let er wel op dat de aansluitingen van sommige ledspots iets langer kunnen zijn.

 

De veelzijdigheid van led spots

Daarnaast bieden led spots veel meer toepassingen dan reguliere spots. De verlichting uit de spots is gemakkelijk te stellen door middel van een dimmer of driver. Zo creëert u in een handomdraai een sfeervolle ruimte. Let op: alleen lampen die dimbaar zijn kunt u dimmen met een driver, dit is verschillend per lamp. Ook de driver kunt u direct bestellen bij 123ledspots.nl.

 

Led spots zijn veel zuiniger

Een spot is veel zuiniger dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Een gloeilamp kost gemiddeld 19 euro per jaar. Voor een spot betaalt u slechts 3 euro per jaar. Doordat er meestal meerdere spots tegelijk in één ruimte worden geplaatst, kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen. Samen met de langere levensduur van spots, verdient u uw investering altijd terug. Het aanschaffen van ledspots is dus altijd een goede keuze.

 

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hieronder dan eens de voordelen van led spots op een rij

- Gemakkelijk te vervangen 
- Passen naadloos in de boorgaten van uw halogeenspots 
- Duurzaam en vele branduren 
- Zuinig met energieverbruik 
- Veelzijdig te gebruiken 
- Plaatsen is een fluitje van een cent 
- Binnen twee jaar uw investering terugverdient 

Waarom 123LEDspots.nl

Bij 123lespots.nl ontvangt u altijd 2 jaar garantie en staan wij garant voor de kwaliteit van onze LED verlichting producten. Op ons gehele assortiment geld de laagste prijs garantie. Vindt u een led spot uit ons assortiment elders goedkoper? Dan doen wij u een beter aanbod.

Wachten op uw bestelling is niet nodig. Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog als u voor 20.00 besteld. Zo heeft u uw spots morgen al in huis.

Heeft u vragen over led spots? Neem gerust contact op via tel. 079 711 21 48. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht