Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Ledstrips: Een energiezuinige en sfeervolle oplossing

  • Geplaatst op
  • Door Piet Jan Boers
  • 0
Ledstrips: Een energiezuinige en sfeervolle oplossing

Bent u op zoek naar verlichting die niet alleen verlicht en energiezuinig is, maar ook sfeer brengt? Dan zit u met een ledstrip altijd goed! Deze elegante verlichtingsoplossing is heel flexibel te gebruiken, waardoor u zelfs op de moeilijk te bereiken plekken binnen een handomdraai meer sfeer creëert.

Een ledstrip is perfect te gebruiken voor indirecte sfeerverlichting. Indirecte verlichting houdt in dat de lichtbron niet direct de ruimte verlicht, maar dat deze eerst op een muur of het plafond schijnt. Daardoor wordt het licht weerkaatst. Deze speciale verlichtingsmethode geeft uw kamer een bijzondere en sfeervolle uitstraling. 

Doordat ledstrips gemakkelijk in te korten zijn, is het geen probleem om deze netjes weg te werken. Zo heeft u geen last van een lelijk snoer dat onder uw aanrecht vandaan komt, en kunt u genieten van de gezelligheid die de ledstrip met zich meebrengt.

Ledstrip ideeën

Mensen gebruiken LED strips op allerlei creatieve manieren.

Wat zo leuk is aan ledstrips, is dat mensen er ontzettend creatief van worden. En dat is niet vreemd, want je kunt er alle kanten mee op. 


Gebruikt u de ledstrips in de badkamer? Dan is het bijvoorbeeld een leuk idee om een ledstrip onder de badkuip te plaatsen. Zorg er in dit geval voor dat u voorzichtig omgaat met de keuze voor de aanvullende verlichting van uw badkamer, om er zo voor te zorgen dat de ledstrips goed tot hun recht komen. 


De keuken is een heel ander verhaal. Want waar u de badkamer gebruikt om tot uzelf te komen en te ontspannen, is de keuken juist regelmatig het decor van gezellige familiebijeenkomsten waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Ook hier wilt u daarom een bijzondere sfeer creëren, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Ledstrips bieden goede mogelijkheden om die sfeer te creëren. Het is bijvoorbeeld heel chic om een witte ledstrip onder het aanrecht te plaatsen. Ook ledstrips boven de afzuigkap zijn erg populair en sfeervol. Gaat u liever voor een minder 'gewone' uitstraling? Dan kiest u voor een kleurtje!

En heeft u er wel eens over nagedacht om ledstrips te plaatsen in uw tuin? We zien dat mensen hier steeds creatiever in worden. Ledstrips onder traptreden of onder trapleuningen, aan de zijkant van tuinpaden, aan de rand van een plantenbak of in de hoek van een bank: alles is mogelijk en niets is te gek.


Diverse ledstrips

Bij 123ledspots.nl kunt u terecht voor al uw ledstripwensen. Wij hebben een ruim assortiment ledstrips in diverse kleuren. De ledstrips kunnen variëren in lengte en daardoor in stroomverbruik. Er zijn verschillende voedingen beschikbaar:

- Wit en blauw: tot 2 meter verbruikt de LED strip 9,6 watt (2x4,8 watt). Daardoor heeft u voldoende aan een 2A voeding. Boven de 5 heeft u een 6A voeding nodig.
- RGB ledstrips: verbruiken maximaal 7,2 watt per meter. Voor 3 meter heeft u een 2A voeding nodig, voor 6 meter en meer gebruikt u de 6A voeding.


De RGB ledstrips worden geleverd met afstandbediening en controller voor de afstandbediening, zodat u de ledstrip gemakkelijk op verschillende kleuren kunt zetten. Alle LED strips kunt u inkorten tot 5 cm.


Mocht uw afstandbediening onverhoopt kapot gaan, dan heeft u bij 123LEDspots binnen een dag een nieuwe.

 

Dimmen

Soms is het gebruik van een dimmer gewenst. Gebruikt u de ledstrips bijvoorbeeld in uw slaapkamer? Dan vindt u het bij het aanpassen van de juiste kledingcombinaties wellicht prettig om fel licht te gebruiken. Maar kijkt u een spannende film op uw bed? Dan is minder fel licht prettiger.

Daar komt nog eens bij dat gedimd licht het stroomverbruik vermindert. Heeft u geen fel licht nodig? Dan is het prettig om de mogelijkheid te hebben om het licht minder fel te maken.
 

 

Alle voordelen op een rij:

- Energiezuinig;
- Sfeervol;
- Gemakkelijke weg te werken;
- Toepassingen zijn eindeloos;
- Gemakkelijk af te knippen in de juiste lengte.


Waarom 123ledspots.nl?

- 2 jaar garantie en gegarandeerde kwaliteit;
- Laagste prijs garantie;
- 14 dagen bedenktijd;
- Voor 20.00 besteld, morgen in huis.

Heeft u vragen over ledstrips of LED Verlichting? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 079 - 711 21 48 of mail uw vraag naar [email protected].

 

Reacties

  1. Kris Brans Kris Brans

    Hallo, wij zijn op zoek naar een degelijke ledstrip voor buiten. Bedoeling is de ledstrip (warm wit) te monteren aan de voet van een betonnen keerwand over een lengte van een 7 tal meter. Ik vind op jullie site geen product dat hieraan voldoet maar misschien vergis ik me. Alvast bedankt voor jullie hulp. Kris
    >>>> 123ledspots: Wij verkopen helaas geen ledstrips voor buiten, Kris.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht