Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

De voordelen van LED lampen

LED lampen en hun voordelen

De LED lamp is vandaag de dag zeer populair. Weet u eigenlijk al waarom? Misschien heeft u al eens gehoord dat een LED lamp energiezuinig is en een leven lang mee kan gaan. LED lampen zijn ook duurzaam, van hoge kwaliteit en dragen een steentje bij aan sfeer in huis. Ook op werkplaatsen, op het kantoor en in een magazijn zijn LED lampen perfect inzetbaar. Een LED lamp is verantwoord in gebruik: in tegenstelling tot de gloeilamp is deze duurzaam, en dus goed voor u én onze planeet. LED biedt grote voordelen. Graag laten wij u hiermee kennis maken en overtuigen wij u van de grote resultaten en voordelen! 

LED lampen: duurzaam, veilig en kindvriendelijk

Misschien heeft u al eens gehoord dat een LED lamp veel langer meegaat dan een gloeilamp of halogeenverlichting. Normaal gesproken heeft een lamp een gloeidraad, een fragiel onderdeel dat erg gevoelig is gebleken voor trillingen. LED verlichting daarentegen heeft geen gloeidraad, wat zorgt voor een langere levensduur - de lamp gaat namelijk minder snel kapot. Daarnaast moet u weten dat LED lampen met gemak 50.000 branduren behalen. In verhouding tot de 1.000 branduren van de gloeilamp en 5.000 van de spaarlamp is dat verschil meer dan noemenswaardig. Veiligheid is voor ons tevens belangrijk. Onze LED lampen worden niet heet, zoals u wel gewend bent van een gloeilamp. Een gloeilamp werkt door 90% van de energie om te zetten in warmte, terwijl deze lamp 10% warmte creëert. Daarom zijn onze spotjes ideaal voor kinderkamers of specifieke winkels. Brandveilig en kindvriendelijk. 

Lichtkleur en dimbaarheid van LED lampen

LED lampen passen in iedere ruimte. Een LED lamp is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleurtinten, van warm geel tot fel wit. Warme LED lampen zorgen voor sfeer in de woon- en slaapkamer, terwijl een witte lichtkleur beter is om bij te werken. In de keuken of de garage is zo'n lamp dus ideaal! Dat maakt de lamp breed inzetbaar en geschikt voor ieder huishouden en elke werkplaats. Sommige van onze lampen zijn ook dimbaar. Heeft u 's avonds liever wat zachter licht in de woonkamer? Vaak tot 100% dimbaar, zorgen onze spotjes voor sfeer op elk moment. Zo geniet u van een mooie, brede lichtbundel, op niveau zoals u het wenst. 

LED lampen en energieverbruik

LED lampen helpen bij energie besparen. Aan het einde van de maand zult u direct verschil opmerken met de periode waarin u klassieke, conventionele gloeilampen gebruikte. Deze lamp is zuinig, waarbij tot wel 80% energie kan worden bespaard vergeleken met de gloeilamp. Zeker wanneer uw lampen vaak aan staan, zoals bijvoorbeeld het geval is op het toilet of in de badkamer, kan kostenbesparing hoog oplopen. Een belangrijk aspect van LED lampen is de terugverdientijd. Deze tijd geeft weer hoe lang het duurt tot u de kosten van uw lamp heeft terugverdiend én energiekosten heeft bespaard. Bij veel van onze spotjes heeft u uw investering binnen een jaar terugverdiend. Gebaseerd op energie- en aanschafkosten zult u gemiddeld binnen 1 tot 2 jaar fiks hebben bespaard. Dan realiseert u zich dat LED lampen een werkelijke uitkomst bieden! 

LED Lampen van 123ledspots.nl

Wanneer u LED lampen bij ons aanschaft, bent u verzekerd van twee jaar garantie. Al onze lampen worden de volgende dag al geleverd, mits uw bestelling voor 20.00 uur is geplaatst.

Wilt u eerst even aankijken of onze LED lampen geschikt zijn voor u? Dat mag! Binnen twee weken kunt u uw product retourneren. Maak kennis met ons assortiment en ga voor kwalitatieve, duurzame en uitermate veilige lampen. Wedden dat u nooit meer anders wilt!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht