Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0
Klantenservice

Kantoor en correspondentieadres:
123ledspots B.V.
Appelgaarde 44
2731 HG  Benthuizen

Expeditie en magazijnen:
123ledspots B.V.
Fahrenheitstraat 11
6003 DC Weert


Vragen?

Mail: [email protected] 
Of telefonisch: 079 - 711 21 48

KvK: 72711817 Vestigingsnr. 000013381881

 

Bankgegevens:

Rekeninghouder 123ledspots B.V.
Bank ING
IBAN NL69INGB0005044330 

BIC INGBNL2A 

 

Klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:
[email protected] 
Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 Veel gestelde vragen
1.1 Waarom zou ik overstappen op LED spots?

LED spots zijn duurzaam en verbruiken tot 85% minder stroom dan de conventionele of oude spots.

1.2 Zo`n LED spot geeft toch een eng wit licht?

Dat was inderdaad een aantal jaren geleden het geval. De techniek is echter beter geworden en bijna al onze LED verlichting bestaat uit warm wit licht. Per spot staat dit aangegeven.

1.3 Waarom is 123ledspots zo goedkoop?

123ledspots koopt bijna al haar produkten rechtstreeks bij diverse fabrieken. Dus geen tussenkomst van
tussenhandel of groothandel.

1.4 Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Momenteel biedt 123ledspots 4 betalingsmogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling in onze webshop namelijk:

Vooruitbetaling:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een mail met uw factuurnummer. Dit factuurnummer tezamen met uw achternaam gebruikt u als kenmerk bij het overboeken van het totaalbedrag van uw bestelling, van uw rekening naar onze rekening. Zodra het geld op onze rekening staat, wordt uw bestelling bevestigd door middel van een mail. Daarna wordt uw bestelling 
verwerkt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

PayPal
Met Paypal kunt u met uw mail adres betalen! Ook kunt u op deze manier via uw creditcard betalen. Voor Paypal moet u zich wel éénmalig registreren op de site: www.paypal.nl. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Levering onder rembours
Met deze levering worden uw goederen geleverd zonder dat u vooruit hoeft te betalen. U betaalt aan de
bezorgdienst, de kosten zijn € 16,00 per bestelling.

1.5 Kan ik mijn bestelling ook afhalen of producten bekijken?

123ledspots is voorlopig een internet winkel en heeft geen showroom of winkelruimte. Het afhalen of bekijken van goederen is dus niet mogelijk, misschien in de toekomst wel.

1.6 Naar welke landen levert 123ledspots?

We leveren voorlopig in Nederland en België.

1.7 Wat zijn verzendkosten?

Om de bestelling (pakketpost) naar u toe te sturen, wordt door de pakketdienst  € 6,75 in rekening gebracht. Deze verzendkosten berekenen we (gedeeltelijk: € 4,95) door aan u. Bij levering onder rembours zijn de verzendkosten hoger. Vanaf € 75,- betaalt u geen verzendkosten.

De verzendkosten zijn net als onze artikelprijzen inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

1.8 Wat betekent service voor de webshop 123ledspots?

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Mocht het produkt wat u bij ons besteld heeft niet aan uw
verwachtingen voldoen dan kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Zie de  procedure hieronder beschreven. Om onze webshop kwalitatief hoogstaand te houden, vernemen we graag van u als het produkt u niet bevalt

1.9 Ik ben tevreden over 123ledspots!

Vertel het anderen!

1.10 Ik ben niet tevreden over 123ledspots
Vertel het ons!
1.11 Wat te doen als u niet tevreden bent over een product of over onze dienstverlening?
U bent niet tevreden over ons product? Het is altijd lastig om op afstand een product te kopen. Daarom heeft u binnen 14 dagen na ontvangst van het product ALTIJD het recht om, zonder opgaaf van reden het product te retourneren aan ons. Zie onderstaande procedure. We willen graag kwaliteit leveren dus een vriendelijk verzoek om ons de reden van retour door te geven.
1.12 U bent niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een andere klacht?

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over hoe u bijvoorbeeld te woord gestaan bent door één van onze medewerkers of een andere klacht. Wij willen van iedere klacht leren en proberen die zo goed mogelijk voor u op te lossen. Mailt u ons eerst met de klacht op [email protected]. U krijgt dan binnen 1 dag bevestiging van de klacht. Binnen twee werkdagen bieden we u een passende oplossing voor uw klacht. Komen we er samen niet uit? Wij zijn lid van de Stichting Webshop Keurmerk (http://www.keurmerk.info/). Leg de klacht bij deze stichting voor en vertel dat u er met 123ledspots niet uitkomt.

1.13 Terugsturen van goederen aan 123ledspots. Wat is de procedure?

Terugsturen van goederen aan 123ledspots. Wat is de procedure?

Graag ontvangen wij eerst een e-mail met daarin vermeld:

  1. Het product
  2. Het aantal
  3. De reden (niet verplicht)
  4. Bij defecten: graag omschrijving van het defect
  5. Uw rekeningnummer waarop het aankoopbedrag en
    eventuele verzendkosten terug gestort kan worden. Dit moet hetzelfde
    rekeningnummer zijn als waarmee u de aankoop gedaan heeft
  6. Ordernummer waarop de goederen geleverd zijn.

U krijgt van ons binnen 24 uur antwoord en vervolgens kunt u de goederen retour sturen naar:

123ledspots / HC Distributie
Fahrenheitstraat 11
6003 DC Weert

Het bedrag wordt binnen 48 uur aan u gecrediteerd.

1.14 Ik heb per ongeluk een verkeerd product besteld, kan ik dit product terugsturen?

Geen probleem!

1.15 Annuleren?

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan dient u het pakket(en) bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden hierop in mindering gebracht echter alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger!

1.16 Retourneren (terugsturen) / Afkoelperiode

U als klant heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product(en) te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn, indien van toepassing, speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan echter alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie ook onze algemene voorwaarden op deze website.

Wilt u de gehele bestelling retourneren dan dient u de reeds in ontvangst genomen artikelen terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wij zullen dan de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten, zo spoedig mogelijk naar u terugstorten. Hou er wel rekening ermee dat de verzendkosten voor het retourneren van de gehele bestelling wel voor uw rekening zijn!

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal ook in dit geval zo spoedig mogelijk aan u worden teruggestort. Echter verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd!

Hoe dan ook dienen alle annuleringen, ruilingen en retourneringen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Stuur dus niet zomaar product(en) terug. Neem eerst via de e-mail ([email protected]) contact op of per post (zie onderstaand retouradres) voor de verdere afhandeling. Bovendien verzoeken wij u vriendelijk om in alle gevallen uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

En hoewel het misschien raar klinkt, maar voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen zoals iDEAL of bankoverschrijving) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden normaal gesproken binnen maximaal 30
dagen aan u terugbetaald. Uitzonderingen daargelaten.

Retouradres:
123ledspots / HC Distributie
Fahrenheitstraat 11
6003 DC Weert

1.17 Ik krijg geen bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond?

De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestiging e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

1.18 Wanneer levert 123ledspots de bestelling?

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Is uw artikel op voorraad? Kijk dan in onderstaande lijst wanneer uw bestelling normaal gesproken geleverd wordt:

 Besteld op:

 Geleverd op:

 Maandag voor 22.00 uur
 
 Dinsdag
 
 Dinsdag voor 22.00 uur 
 
 Woensdag
 
 Woensdag voor 22.00 uur  
 
 Donderdag
 
 Donderdag voor 22.00 uur 
 
 Vrijdag
 
 Vrijdag voor 22.00 uur
 
 Zaterdag
 
 Zaterdag voor 24.00 uur 
 
 Maandag
 
 Zondag voor 16.00 uur 
 
 Maandag
 


Bij iedere bestelling krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te volgen. Deze track & trace code kunt u normaal gesproken op werkdagen in de avonduren verwachten. 

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht