Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Gezellige ledverlichting. Heldere LED filament lampen.

LED Gloeilampen

Daar waar de huizen vroeger allemaal vol hingen met gloeilampen, worden deze nu vervangen door de LED Gloeilamp. Gloeilampen verbruiken enorm veel energie en zijn niet duurzaam. Als alternatief werd de energiezuinige spaarlamp ontwikkeld. Echter is het een nadeel dat het erg lang duurt voordat een spaarlamp op volle sterkte brandt. Het is dan ook niet gek dat deze lampen ieder jaar weer terrein verliezen aan de duurzame lampensoorten. Met name de LED Gloeilamp wint aan populariteit door het sfeervolle licht dat deze lamp geeft. Net als alle LED verlichting, brandt een LED gloeilamp meteen op volle sterkte wanneer deze wordt aangezet. Ook is dit type lamp een stuk energiezuiniger dan zijn voorgangers en dat zie je terug in je energierekening. Wil je meer kosten besparen op je energierekening? Ga dan eens na wat voor lampen je in huis hebt hangen en welke je nog kunt vervangen voor LED Filamenten.

LED Filament met E27 fitting

De LED gloeilamp met E27 fitting is de grootste fitting voor een LED Gloeilamp. De naam E27 komt van de E van Edison en 27 van het aantal millimeters dat de fitting in diameter is. Doordat een groot deel van oude gloeilampen ook een fitting had van 27 millimeter, is het eenvoudig om oude gloeilampen te vervangen voor LED Gloeilampen. Ga jij je oude verlichting vervangen voor duurzame LED Verlichting? Let dan goed op het type fitting dat je nodig hebt.

Dimbare LED Gloeilampen

Sommige LED Gloeilampen uit het assortiment van 123ledspots zijn ook dimbaar. Hierdoor is het mogelijk om met behulp van een dimmer de sfeer in de ruimte aan te passen door het licht te dimmen. Hierdoor zijn de mogelijkheden van een LED Filament enorm. Ben jij op zoek naar verlichting voor een sfeervol diner? Of heb jij juist behoefte aan een goed verlichte ruimte? Met Dimbare LED Gloeilampen bepaal je zelf hoe fel de LED verlichting schijnt.

Waarom LED Gloeilampen kopen bij 123ledspots.nl?

Bij 123Ledspots bieden wij diverse LED Filamenten aan. Wil jij de sfeer van een gloeilamp, maar de voordelen van LED Gloeilamp? Dan ben je bij 123Ledspots.nl aan het juiste adres. Wij bieden diverse LED Gloeilampen aan met een retro design en mooi warm licht. 123Ledspots biedt altijd:

  • Gratis verzending vanaf €75
  • Op werkdagen voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vragen? Bel 079 - 711 21 48

 

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht