Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

Inbouwspot zaagmaat 55 mm (53-58 mm)

Filters

De inbouwspot 55mm is een populair type LED spot die zoals de naam laat vermoeden over een gatmaat of zaagmaat beschikt van 55mm. De 55 mm zaagmaat is populair bij keukenfabrikanten. Dus de zaagmaat van kekenverlichting onder de kastjes is vaak 55 mm gecombineerd met vaak een zeer lage inbouwdiepte. Laat dat nu net de specialiteit zijn van 123ledspots!  Bij dit type LED verlichting kopen zijn er in de praktijk altijd tal van verschillende belangrijke zaken waar je graag de nodige aandacht aan zal willen besteden. Ben je benieuwd om hier meer over te weten te komen? Of wil je gewoon graag meteen een inbouwspot zaagmaat 55mm bestellen? Dit kan allebei perfect hier bij 123ledspots!

Kantelbare of niet kantelbare inbouwspot 55mm?

Eén van de zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een inbouwspot 55mm heeft te maken met het feit of deze kantelbaar moet zijn of niet. Dit is meteen een zeer belangrijk aandachtspunt om bij stil te blijven staan. Standaard is het namelijk zo dat voor inbouwspots geldt dat ze slechts in één rechte lijn zorgen voor bepaalde verlichting. Dit gezegd hebbende is dat niet het geval wanneer er sprake is van kantelbare inbouwspots. Hierbij is het dan ook zo dat je geheel zelf de richting van de verlichting kan bepalen. Zo kan je ook donkere hoeken en nissen perfect verlichten.

In ons aanbod kan je zowel een inbouwspot zaagmaat 55mm met en zonder kantelbare eigenschappen terugvinden. Is het voor jou dus met andere woorden van belang om de verlichting in een zo concreet mogelijke richting te kunnen realiseren? Dan kan de keuze voor kantelbare inbouwspotjes ook voor jou in de praktijk al snel zijn gemaakt.

Hoeveel keer een inbouwspot zaagmaat 55mm bestellen?

Ben je van plan om een inbouwspot 55mm aan te schaffen? Dan dien je, je daarbij uiteraard altijd de vraag te stellen hoeveel exemplaren je precies nodig hebt. De kans is namelijk uitermate groot dat je niet zomaar voldoende zal hebben aan één enkele spot om de gewenste ruimte mee te kunnen verlichten. Dat hoeft gelukkig helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Het is namelijk in de praktijk ook een mogelijkheid om ervoor te kiezen om een complete set aan te schaffen. Een dergelijke set bestaat uit een aantal spots die je in één klap in huis kan halen. Denk hierbij aan:

  • Sets bestaande uit 2 inbouwspots;
  • Sets bestaande uit 3 inbouwspots;
  • Sets bestaande uit 4 inbouwspots;
  • Sets bestaande uit 5 inbouwspots.
  • Sets bestaande uit 6 inbouwspots.

Heb je behoefte aan een inbouwspot 55mm set die bestaat uit nog meer spots dan bovenstaande? Dan behoort ook dat zonder probleem tot de mogelijkheden. Wees er dus zeker van om even grondig het aanbod met sets met inbouwspots uit ons assortiment tegenover elkaar af te wegen.

Verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren

Ook bij het kopen van nieuwe LED inbouwspots zal je graag rekening willen houden met de kleur waarin je deze gaat bestellen. Voor een inbouwspot 55mm geldt dat ze hier bij ons kan worden besteld in tal van verschillende kleuren. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen deze opties:

  1. Zwarte spots;
  2. Witte spots;
  3. RVS spots.

Door te kiezen voor het kopen van een bepaalde set van LED inbouwspots is het mogelijk om in één klap meerdere exemplaren van een bepaalde kleur in huis te halen. Op deze manier beschik je meteen over alle verlichting in precies dezelfde stijl die je nodig hebt in een bepaalde ruimte in je woning. Dit terwijl je bovendien ook nog eens kan rekenen op interessante financiële voordelen.

Waarom je inbouwspot 55mm bestellen hier bij 123ledspots?

Is de keuze voor een inbouwspot zaagmaat 55mm voor jou ook al snel gemaakt? Dan zal je natuurlijk op zoek willen gaan naar een interessante webwinkel om deze bij te kopen. Wat dit betreft bieden we onze klanten hier bij 123ledspots een aantal interessante voordelen aan. Bij het bestellen van een inbouwspot 55mm kan je bij ons dan ook rekenen op de volgende extra voordelen:

  • Bestellingen van meer dan 50 euro worden door ons gratis verzonden;
  • Bestellingen geplaatst voor 22:00 worden vaak de volgende dag geleverd.

Heb je toch eerder behoefte aan een andere zaagmaat van spot? Ook dat is mogelijk. In ons aanbod tref je bijvoorbeeld ook opties aan zoals:

Wil je eerder een mini spot bestellen? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden! Klinken al deze voordelen bij jou ook als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog ook jouw inbouwspot 55mm hier bij 123ledspots!

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht