Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht
0

LED Lampen met E27 Fitting

Met de komst van LED hebben gloeilampen en spaarlampen hun beste tijd gehad. Gloeilampen kosten je handen vol geld aan energie. De spaarlamp werd destijds als DE oplossing gepresenteerd voor dit probleem, maar het probleem daarvan is dan weer dat het een eeuwigheid duurt voordat de lamp op volle sterkte schijnt.

Een E27 LED lamp daarentegen geeft meteen volledige lichtsterkte als je op het knopje drukt. Het gebruik van LED verlichting scheelt je zo’n 16 euro per jaar per E27 LED lamp in vergelijking met de oude onzuinige lampen. Een snelle rekensom: een huishouden heeft gemiddeld ongeveer 30 lampen. Dat scheelt dus tot 480 euro op jaarbasis.

Hoe ziet jouw energierekening eruit? Deze kan vast goedkoper? Dan is het een goed idee om eens te bedenken wat voor soort lampen er in jouw huis hangen en oude lampen te vervangen voor LED lampen.

Voordelen van LED

Zoals gezegd zijn E27 LED lampen een stuk energiezuiniger dan andere lampen. Een goede LED lamp is zelfs zuiniger dan een spaarlamp. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar je draagt op deze manier ook bij een de verbetering van het milieu. Daarnaast gaan ze langer mee. Een LED lamp kan gemiddeld 20.000 uur branden.

Een ander voordeel van LED lampen is dat het een volwaardig alternatief is voor gloeilampen en spaarlampen. Bovendien is een LED lamp beter geschikt voor koude omgevingen dan spaarlampen. Daarom kun je een LED lamp uitstekend gebruiken als buitenlamp.

Waar een spaarlamp even op gang moet komen voordat het helder licht geeft, is de LED lamp helder op het moment dat je op het knopje drukt. De meeste LED lampen kun je dimmen.

Let er bij het kopen van een LED lamp op welke fitting je hebt. In de fitting draai je de lampvoet. Wij bieden LED lampen aan met lampvoeten in de E27- en E14-variant. Deze zijn geschikt voor 230 Volt LED verlichtingen.

De prijswinnende LED lampen van Philips

Wij bieden verschillende LED lampen aan van Philips. Niet alleen omdat veel consumenten naar het bekende merk vragen, maar ook omdat de LED lampen van Philips meerdere malen als beste zijn getest en veel nominaties voor designprijzen kregen. Ze zien er mooi uit en hun levensduur is uitzonderlijk lang.

Kwaliteit en service

Wil je meer informatie of advies over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Vragen? 079 - 711 21 48
Voor 22:00 besteld : Morgen in huis
Boven € 50,- gratis verzending!
2 weken op zicht